Схвалено Запрос до червоної адміністрації серверу

Статус
Закрита.
Дописи
33
Сервер
01 Server
На даний момент це виглядаэ як слив клану того що не давно в групах іншого проекта була прозьба про дм тому прошу адміністрацію задуматися так як більшість онлайну в нашому клані токаз про прозьбу дм

Дописи
39
Сервер
01 Server
не ну тут смешно ,надеюсь хоть этот мой ответ ,не удалят ,смысл удалять клан ? ,тоесть вообще это писать ,если тебе не нравиться что тебя тулят ,пиши жб на форум ,на его имя ,а не на клан ,в который было вложено ,много времени ,и денег

Дописи
39
Сервер
01 Server
1. Нікнейм адміністратора:...
2. Особистий нікнейм: Марина Келлер

3. Суть скарги: прошу розглянути мій запрос на видалення клану QertixFmq, данні гравці їздять по серверу та масово порушують правила серверу заважаючи цим грати іншим гравцям спокійно. Це особливо стосується саме "Ілля Соломко", "Артем Соломко", "Франклин Овнчхайна". DM-GZ, DM, DB-GZ,DB. Хочу щоб червона адміністрація звернула увагу щодо цього клану та що скарги на цей клан надсилаються практично кожен день.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Тик Тик Tuk та багато інших.
5. Дата походження; 30.03.2024.
by:Marinakeller
ну ты умная конечно ,на 3 жб которую ты показала ,был ещё другой лидер ,и если тебе не нравиться что то пиши жб на форум ,именно на человека ,который тебя так сильно обидел( ,а ну если тут фанаты все так обижены на клан( ,то окей ,но какой смысл будет с удаления клана? , вот например как удалили дрифтов ,мы купили новый клан ,и заново начали его развивать ,и ещё раз повторюсь ,мы не тулим просто так ,и факт что нужно ,наказывать игроков ,а не Клан удалять ,вот я например Модератор ,мне дали бан на 31 день ,та и смешно что тут за ,даже те которым абсолютно ничего не сделали ,вот как и есть ,сначало мы их не трогаем ,они на нас без причины пишут "то что за удаления "а потом плачут на форум ,якобы без причины тулим ,и было ли бы тебе хорошо ,когда какая-то умница написала за удаления твоего клана в котором общак 100+кк ,и фанаты всё потвердили ,и удалили из-за какой то умницы ,ну да прикольно ,почему бы нет

Дописи
7
Сервер
01 Server
ну ты умная конечно ,на 3 жб которую ты показала ,был ещё другой лидер ,и если тебе не нравиться что то пиши жб на форум ,именно на человека ,который тебя так сильно обидел( ,а ну если тут фанаты все так обижены на клан( ,то окей ,но какой смысл будет с удаления клана? , вот например как удалили дрифтов ,мы купили новый клан ,и заново начали его развивать ,и ещё раз повторюсь ,мы не тулим просто так ,и факт что нужно ,наказывать игроков ,а не Клан удалять ,вот я например Модератор ,мне дали бан на 31 день ,та и смешно что тут за ,даже те которым абсолютно ничего не сделали ,вот как и есть ,сначало мы их не трогаем ,они на нас без причины пишут "то что за удаления "а потом плачут на форум ,якобы без причины тулим ,и было ли бы тебе хорошо ,когда какая-то умница написала за удаления твоего клана в котором общак 100+кк ,и фанаты всё потвердили ,и удалили из-за какой то умницы ,ну да прикольно ,почему бы нет
Ви Порушели Правила я своі дій нужно віповідати але нетрогай Маріну ілі тебе забанят за порушення Правил

Дописи
33
Сервер
01 Server
Ви Порушели Правила я своі дій нужно віповідати але нетрогай Маріну ілі тебе забанят за порушення Правил
Ми порушуємо правеле як ви кажете але за кожне порушення ми отримуємо покарання якщо ви не згодні з покараннями то пишіть жб на адміністрацію що не правельний розбір жб а і про Маріну якщо ти не знаєш що це за людина мені тебе жалко вона спочатку тікає до людей яких війна і каже що мов вони її друзі як і ми потім настроєла даню і він зніс дс сервер і зараз іза того що маленьку девочку обідили требе удаляти клан і ви не рузумієте нашої сили ми не будемо здаватися удалят калн ми зробими новий і все а також будьласка подивися який в нас онлай був до бана моїх сокланів

Статус
Закрита.
Зверху