1. Ваш ігровий NickName: Андрій Миколенко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера(якщо був, вказати де саме):так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я Андрій
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік: 15
9. Які в вас є ідеї для фракції:
так ідей багато, давайте по порядку
1. Зробити підрзділи такі як, ДПУ НАБУ КОРД, ДВБ, САФАРІ Національна академія НПУ і тайний підрозділ я скажу на обвзоні, також буде, Військово-медичне управління,
2. Буде зробленна система підвищення, вона буде чем вище звання чим складніше, весь час , я та мой заступники, будуть слідевати за порядом в ГУНПУ та за тим як проходить робочий час.
3. Підвищення буде не як всі зайли , підішли дали і пішли, а буде робитись стрій, та офіційно вітання з підвищенням бійців.
4. Кожне тренування НПУ буде проходити дуже тайно та звичайним громадянам не побачити як передвигається колона або просто співробітники НПУ по місту.
5. Для кожного підрозділа буде своя система підвищення.
6. Кожен начальник підрозділів, буде вибиратись дуже сильно, та відповідально.
7. Щоб стати інструктором навчалього заклоду, треба буде пройти співбесіду з генералом або полковником
8. Тако будуть окремі підрозділи які будуть займатись безпекою інших гос. структур, а саме: ДСНС, ДКВС, МОЗ, ЗСУ, МР.
9. Також будуть відбуватись розіграш на кращого співробітника через 1 місяць кожен хто бажає виграти приз відправляє свою роботу мені та я перевіряю її та виношу вердикт будет 5 призових мість
За 1. Місце 1кк грошей
За 2. Місце 800 к грошей
За 3. Місце 600 к грошей
За 4. місце 400 к грошей
За 5. Місце 150 к грошей
10.Нова система зняття доган
11.Розробити цікаву та продуктивну
систему підвищення порядкового звання
12.Робити спец.операції з іншими фракціями
13.Часті проведення Рп,МП,ГРМП
14.Проводити щотижневі збори в
дискорді Підсумки за тиждень, зауваження, претензії, як поліпшити роботу співробітників
15.Робити відбори до Спец.підрозділів, тобто питати всі правила НПУ щоб в підрозділах були підготовлені та серйозні співробітники. Кожний підрозділ буде мати окремий відбір до підрозділу, чим кращий підрозділ.
16.Додати дошку "Кращого співробітника тижня" Дошка буде знаходитись на Форумі в розділі " НПУ У " Кращий співробітник буде назначатись по кращому Щотижневому Звіту та по праці! за це буде отримуватись премія!
17. Додати нічну варту например з званя летинат робоча зміна начинаєца з 8:00 до 23:00
а за званя Капралов та дальше доки не буде званя летинат починаєца робоча зміна з 8:00 до 21:00
18.Навчання сержантів (Стройова, субординація, як правильно представитися, так само як правильно оформляти громадян при затриманні)
19 .Коли співробітник йде по ЗВБ або інше,покликати його в спец зв'язок та спитати, що йому не сподобалось і т.д, щоб зразу не звільняти, а знати причину і щось виправити. Тоді я думаю буде набагато більший онлайн
20.Наберу новий особовий склад, який буде ретельно перевірений по всіх фронтах. (Відіграш РП, досвід гри в таких організаціях як НПУ, СБУ, ЗСУ, перевірка знання всіх термінів) Цим самим, якщо буде відібрано такий особовий склад, в організації буде дуже велика працездатність та великий рівень відіграшу РП.
21.Нове правило "Міранди", щоб співробітники при затриманні якогось групування розповіли їм їхні права під час затримання.
22.Зробити систему паркувань на "форумі НПУ У."Например будет там де дозволено паркувати ОТЗ на території НПУУ и де незя коли співробітник здає все правила то дозволено паркувати ОТЗ на території а коли співробітник неправильно припоркувал ОТЗ будет лешен прав паркуваня ОТЗ на території.
23.Будет кожного дня по дві лекції та 3 тренуваня любі щоб співробітники були вдоволені фракцією та шоб повишалися бистріше
24.на "форумі" заместо обичной електроной заявки будет електронний тест там де будет те що потрібно знати до вступу та на званя Капралів потім людина подає заявку та проходить тест та будуть враховуватися бали за кожен ответ
25. На начальника підрозділу будуть назначать зі званя Майор якщо нема співробітника з званя Майор то тоді лібо підполковник бере на себе 2 підрозділа чи полковник бере 2 підрозділа щоб небуло що летинант начальник підрозділа а заступник капітан
26. Ще на "форумі" будет розділ щотижнева робота підрозділів що підроздІли зробив за неділю та потім начальнику видавитимеца премія та начальник будет роздавать премію свою бійцям
27.ше вкінці тижня будет чистка особового складу например боєц не заходил (ла) в гру вже 4-5 дні тоді буде звінений (на) за парушеня статута
28.ще в суботу будет проводила суботнік для того шоб знати як бійці відігрують рп в ігровий чат
Функціонал підрозділів
НАБУ) — центральный орган исполнительной власти со специальным статусом, на который возлагается предупреждение, выявление, пресечение, расследование и раскрытие коррупционных и других уголовных правонарушений, отнесенных к его подследственнос
(ДПУ)-Департамент патрульної поліції та його підрозділи мають забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
(КОРД)-пециальное подразделение «КОРД» часто путают с подразделениями полиции особого назначения территориальных органов полиции, которые созданы на базе полков, батальонов и рот бывшего специальног
(ДВБ)-Оперативники ДВБ НПУ з першого дня війни проводять роботу з виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які перейшли на бік країни-агресора для добровільного несення служби у незаконних правоохоронних відомствах окупаційної влади
(НА)-Державний заклад професійної (професійно-технічної) освіти зі специфічними умовами навчання «Академія патрульної поліції» здійснює освітню діяльність з метою підготовки здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти для потреб Національної поліції України. А також - цивільних осіб з професій (спеціальностей) у межах ліцензованих обсягів за договорами з юридичними та/або фізичними особами в установленому законодавством України порядку.
Safarinpu.svg.png
(САФАРІ)-Штурмовий полк Національної поліції України «Сафарі» — підрозділ Департаменту поліції особливого призначення Національної поліції України, що входить до склад
У взаємодії з підрозділами Збройних Сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, іншими складовими сил безпеки і оборони участь з відсічі та стримуванні збройної агресії проти України,
Проведення ударно-штурмових та ударно-пошукових заходів,
images.jpg
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я дуже відповідальна людина, є багатий досвід у МВС тому хочу допомогти у розвідку фракцій, та буду все можливе робити, щоб вона не стояла на місці
11. Місто в якому живете: Чернігів