Зачинено Заявки на лідера НПУ м.Луцьк

Статус
Закрита.

★Маша Шапо★

Головна Слідкуюча за Державними організаціями
Дописи
21
1.Ваш ігровий NickName: Владислав Добрий
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, лідер ЗСУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Влад Добров
6.Ваш тег в Telegram: @vlads4344
7.Ваш логін в Discord: vlads4344
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції:

НАВС - Національна Академія Внутрішніх Справ:

-Створити посібник інструктора

-Зайнятися стройовою підготовкою складу

-Юридичний профіль (Лекції/практика для засвоєння матеріалу)

-Законодавчий профіль (перевірка знання нормативно-правових актів)

-Система інструкторів:

-Інструктор юридичного профілю

-Інструктор тактичного профіль

-Інструктор водіння

КОРД - Корпус Оперативно-Раптової Дії:

-Створити систему тактичних операцій:

-Борига в капкані

-На живця

Створити структуру підрозділу:

-Начальник

-Заступник Начальника

-Капітан Штурмового загону

-Штурмовик

-Солдат

-Стажер

ДВБ - Департамент Внутрішньої Безпеки:

-Створити систему розслідування

-Реалізувати розвідувальну групу для збирання доказів

-Створити структуру підрозділу:

-Начальник

-Заступник Начальника

-Головний Слідчий

-Старший Слідчик

-Експерт-Криміналіст

-Криміналіст

-Стажер

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера Комунікабельний,креативний,відповідальний (займав посаду зам лідера НПУ саме на цьому сервері)
11.Місто в якому живете: Луцьк
Схвалено!

Дописи
16
Сервер
01 Server
1.Ваш ігровий NickName:Паша Дровскіл
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так не одноразово НПУ.Львів,СБУ Луцьк(повні сроки)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Піхманець Павло
6.Ваш тег в Telegram:+380996747754
7.Ваш логін в Discord:roman_zelenskii
8.Ваш справжній вік:17
1.Масові мп в яких буде залучатись кожна фракція.
2.спростити систему підвищення
3.система премії
4.багатотрізних мп
5.багато підрозділів.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я знаюча людина в цій сфері,стояв на пості лідера НпУ та 2 рази пост заступника,знаю що і як,думаю підходжу по всім критеріям.
11.Місто в якому живете:Болехів

★Маша Шапо★

Дописи
21
1.Ваш ігровий NickName:Паша Дровскіл
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так не одноразово НПУ.Львів,СБУ Луцьк(повні сроки)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Піхманець Павло
6.Ваш тег в Telegram:+380996747754
7.Ваш логін в Discord:roman_zelenskii
8.Ваш справжній вік:17
1.Масові мп в яких буде залучатись кожна фракція.
2.спростити систему підвищення
3.система премії
4.багатотрізних мп
5.багато підрозділів.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я знаюча людина в цій сфері,стояв на пості лідера НпУ та 2 рази пост заступника,знаю що і як,думаю підходжу по всім критеріям.
11.Місто в якому живете:Болехів
Відхилено!

Останнє редагування:
Дописи
13
Сервер
01 Server
1.Ваш ігровий NickName:Дмитро Мудрак
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Саме Так!!
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Саме Так!!
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ГТА Україна- Полковник НПУ К Полковник СБУ Д - Лідер ДКВС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Дмитро Мудрак
6.Ваш тег в Telegram:https://t.me/azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaza
7.Ваш логін в Discord:paverbank#9875
8.Ваш справжній вік:14 [ Прошу дуже сильне Виключення є Досвід]
1) Підвищити рівень РП у фракції за допомогою біндерів, ГРП, різних РП Ситуацій, тощо....
2) Проводити відкриті заходи: День відкритих дверей, лекція про Права та Свободу для звичайних громадян, тощо....
3) Налагодження дисципліни у фракції
4) Створення спец підрозділу "ДСР"(Департамет Слідчих Розслідувань) який буде займатись розслідуваннями та кримінальними/адміністративними справами, що допоможе підвищити рівень РП у фракції
5) Підвищення співпраці з іншими Держ.Структурами: Спільні патрулі, тренування, лекції, обмін досвідом
6) Покращити існуючі підрозділи у складі ГУНПУ
Підрозділ УПП: Створення спільних патрулів разом з іншими Держ.Структурами, створення нових Кодів/Тен-кодів патрулювання, збільшення кількості патрулів по місту Київ
Підрозділ КОРД: Проведення спец операцій, тренування та практика штурмових дій, тренування з Десанту, тощо....
P.S Спец підрозділ КОРД зможе працювати разом з ДСР, що зможе надати активність підрозділам, підвищенню РП, тощо....
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Бо я досить комунікабельна та стресостійка особа, яка може знайти спільні теми та інтереси з людьми, придумати щось нове, та зацікавити співробітників НПУ досягати свої цілі.
11.Місто в якому живете:Дніпро

Дописи
43
Сервер
01 Server
1. Ваш ігровий NickName: Андрій Миколенко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера(якщо був, вказати де саме):так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я Андрій
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік: 15
9. Які в вас є ідеї для фракції:

так ідей багато, давайте по порядку

1. Зробити підрзділи такі як, ДПУ НАБУ КОРД, ДВБ, САФАРІ Національна академія НПУ і тайний підрозділ я скажу на обвзоні, також буде, Військово-медичне управління,

2. Буде зробленна система підвищення, вона буде чем вище звання чим складніше, весь час , я та мой заступники, будуть слідевати за порядом в ГУНПУ та за тим як проходить робочий час.

3. Підвищення буде не як всі зайли , підішли дали і пішли, а буде робитись стрій, та офіційно вітання з підвищенням бійців.

4. Кожне тренування НПУ буде проходити дуже тайно та звичайним громадянам не побачити як передвигається колона або просто співробітники НПУ по місту.

5. Для кожного підрозділа буде своя система підвищення.

6. Кожен начальник підрозділів, буде вибиратись дуже сильно, та відповідально.

7. Щоб стати інструктором навчалього заклоду, треба буде пройти співбесіду з генералом або полковником

8. Тако будуть окремі підрозділи які будуть займатись безпекою інших гос. структур, а саме: ДСНС, ДКВС, МОЗ, ЗСУ, МР.

9. Також будуть відбуватись розіграш на кращого співробітника через 1 місяць кожен хто бажає виграти приз відправляє свою роботу мені та я перевіряю її та виношу вердикт будет 5 призових мість

За 1. Місце 1кк грошей

За 2. Місце 800 к грошей

За 3. Місце 600 к грошей

За 4. місце 400 к грошей

За 5. Місце 150 к грошей

10.Нова система зняття доган

11.Розробити цікаву та продуктивну

систему підвищення порядкового звання

12.Робити спец.операції з іншими фракціями

13.Часті проведення Рп,МП,ГРМП

14.Проводити щотижневі збори в

дискорді Підсумки за тиждень, зауваження, претензії, як поліпшити роботу співробітників

15.Робити відбори до Спец.підрозділів, тобто питати всі правила НПУ щоб в підрозділах були підготовлені та серйозні співробітники. Кожний підрозділ буде мати окремий відбір до підрозділу, чим кращий підрозділ.

16.Додати дошку "Кращого співробітника тижня" Дошка буде знаходитись на Форумі в розділі " НПУ У " Кращий співробітник буде назначатись по кращому Щотижневому Звіту та по праці! за це буде отримуватись премія!

17. Додати нічну варту например з званя летинат робоча зміна начинаєца з 8:00 до 23:00

а за званя Капралов та дальше доки не буде званя летинат починаєца робоча зміна з 8:00 до 21:00

18.Навчання сержантів (Стройова, субординація, як правильно представитися, так само як правильно оформляти громадян при затриманні)

19 .Коли співробітник йде по ЗВБ або інше,покликати його в спец зв'язок та спитати, що йому не сподобалось і т.д, щоб зразу не звільняти, а знати причину і щось виправити. Тоді я думаю буде набагато більший онлайн

20.Наберу новий особовий склад, який буде ретельно перевірений по всіх фронтах. (Відіграш РП, досвід гри в таких організаціях як НПУ, СБУ, ЗСУ, перевірка знання всіх термінів) Цим самим, якщо буде відібрано такий особовий склад, в організації буде дуже велика працездатність та великий рівень відіграшу РП.

21.Нове правило "Міранди", щоб співробітники при затриманні якогось групування розповіли їм їхні права під час затримання.

22.Зробити систему паркувань на "форумі НПУ У."Например будет там де дозволено паркувати ОТЗ на території НПУУ и де незя коли співробітник здає все правила то дозволено паркувати ОТЗ на території а коли співробітник неправильно припоркувал ОТЗ будет лешен прав паркуваня ОТЗ на території.

23.Будет кожного дня по дві лекції та 3 тренуваня любі щоб співробітники були вдоволені фракцією та шоб повишалися бистріше

24.на "форумі" заместо обичной електроной заявки будет електронний тест там де будет те що потрібно знати до вступу та на званя Капралів потім людина подає заявку та проходить тест та будуть враховуватися бали за кожен ответ

25. На начальника підрозділу будуть назначать зі званя Майор якщо нема співробітника з званя Майор то тоді лібо підполковник бере на себе 2 підрозділа чи полковник бере 2 підрозділа щоб небуло що летинант начальник підрозділа а заступник капітан

26. Ще на "форумі" будет розділ щотижнева робота підрозділів що підроздІли зробив за неділю та потім начальнику видавитимеца премія та начальник будет роздавать премію свою бійцям

27.ше вкінці тижня будет чистка особового складу например боєц не заходил (ла) в гру вже 4-5 дні тоді буде звінений (на) за парушеня статута

28.ще в суботу будет проводила суботнік для того шоб знати як бійці відігрують рп в ігровий чат

Функціонал підрозділів
НАБУ) — центральный орган исполнительной власти со специальным статусом, на который возлагается предупреждение, выявление, пресечение, расследование и раскрытие коррупционных и других уголовных правонарушений, отнесенных к его подследственнос
(ДПУ)-Департамент патрульної поліції та його підрозділи мають забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
(КОРД)-пециальное подразделение «КОРД» часто путают с подразделениями полиции особого назначения территориальных органов полиции, которые созданы на базе полков, батальонов и рот бывшего специальног
(ДВБ)-Оперативники ДВБ НПУ з першого дня війни проводять роботу з виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які перейшли на бік країни-агресора для добровільного несення служби у незаконних правоохоронних відомствах окупаційної влади

(НА)-Державний заклад професійної (професійно-технічної) освіти зі специфічними умовами навчання «Академія патрульної поліції» здійснює освітню діяльність з метою підготовки здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти для потреб Національної поліції України. А також - цивільних осіб з професій (спеціальностей) у межах ліцензованих обсягів за договорами з юридичними та/або фізичними особами в установленому законодавством України порядку.
Safarinpu.svg.png
(САФАРІ)-Штурмовий полк Національної поліції України «Сафарі» — підрозділ Департаменту поліції особливого призначення Національної поліції України, що входить до склад
У взаємодії з підрозділами Збройних Сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, іншими складовими сил безпеки і оборони участь з відсічі та стримуванні збройної агресії проти України,
Проведення ударно-штурмових та ударно-пошукових заходів,
images.jpg
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я дуже відповідальна людина, є багатий досвід у МВС тому хочу допомогти у розвідку фракцій, та буду все можливе робити, щоб вона не стояла на місці
11. Місто в якому живете: Чернігів

★Маша Шапо★

Дописи
21
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Саме Так!!
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ГТА Україна- Полковник НПУ К Полковник СБУ Д - Лідер ДКВС
1) Підвищити рівень РП у фракції за допомогою біндерів, ГРП, різних РП Ситуацій, тощо....
2) Проводити відкриті заходи: День відкритих дверей, лекція про Права та Свободу для звичайних громадян, тощо....
4) Створення спец підрозділу "ДСР"(Департамет Слідчих Розслідувань) який буде займатись розслідуваннями та кримінальними/адміністративними справами, що допоможе підвищити рівень РП у фракції
5) Підвищення співпраці з іншими Держ.Структурами: Спільні патрулі, тренування, лекції, обмін досвідом
Підрозділ УПП: Створення спільних патрулів разом з іншими Держ.Структурами, створення нових Кодів/Тен-кодів патрулювання, збільшення кількості патрулів по місту Київ
Підрозділ КОРД: Проведення спец операцій, тренування та практика штурмових дій, тренування з Десанту, тощо....
P.S Спец підрозділ КОРД зможе працювати разом з ДСР, що зможе надати активність підрозділам, підвищенню РП, тощо....
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Бо я досить комунікабельна та стресостійка особа, яка може знайти спільні теми та інтереси з людьми, придумати щось нове, та зацікавити співробітників НПУ досягати свої цілі.
Схвалено!

★Маша Шапо★

Дописи
21
1. Ваш ігровий NickName: Андрій Миколенко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера(якщо був, вказати де саме):так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я Андрій
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік: 15
9. Які в вас є ідеї для фракції:

так ідей багато, давайте по порядку

1. Зробити підрзділи такі як, ДПУ НАБУ КОРД, ДВБ, САФАРІ Національна академія НПУ і тайний підрозділ я скажу на обвзоні, також буде, Військово-медичне управління,

2. Буде зробленна система підвищення, вона буде чем вище звання чим складніше, весь час , я та мой заступники, будуть слідевати за порядом в ГУНПУ та за тим як проходить робочий час.

3. Підвищення буде не як всі зайли , підішли дали і пішли, а буде робитись стрій, та офіційно вітання з підвищенням бійців.

4. Кожне тренування НПУ буде проходити дуже тайно та звичайним громадянам не побачити як передвигається колона або просто співробітники НПУ по місту.

5. Для кожного підрозділа буде своя система підвищення.

6. Кожен начальник підрозділів, буде вибиратись дуже сильно, та відповідально.

7. Щоб стати інструктором навчалього заклоду, треба буде пройти співбесіду з генералом або полковником

8. Тако будуть окремі підрозділи які будуть займатись безпекою інших гос. структур, а саме: ДСНС, ДКВС, МОЗ, ЗСУ, МР.

9. Також будуть відбуватись розіграш на кращого співробітника через 1 місяць кожен хто бажає виграти приз відправляє свою роботу мені та я перевіряю її та виношу вердикт будет 5 призових мість

За 1. Місце 1кк грошей

За 2. Місце 800 к грошей

За 3. Місце 600 к грошей

За 4. місце 400 к грошей

За 5. Місце 150 к грошей

10.Нова система зняття доган

11.Розробити цікаву та продуктивну

систему підвищення порядкового звання

12.Робити спец.операції з іншими фракціями

13.Часті проведення Рп,МП,ГРМП

14.Проводити щотижневі збори в

дискорді Підсумки за тиждень, зауваження, претензії, як поліпшити роботу співробітників

15.Робити відбори до Спец.підрозділів, тобто питати всі правила НПУ щоб в підрозділах були підготовлені та серйозні співробітники. Кожний підрозділ буде мати окремий відбір до підрозділу, чим кращий підрозділ.

16.Додати дошку "Кращого співробітника тижня" Дошка буде знаходитись на Форумі в розділі " НПУ У " Кращий співробітник буде назначатись по кращому Щотижневому Звіту та по праці! за це буде отримуватись премія!

17. Додати нічну варту например з званя летинат робоча зміна начинаєца з 8:00 до 23:00

а за званя Капралов та дальше доки не буде званя летинат починаєца робоча зміна з 8:00 до 21:00

18.Навчання сержантів (Стройова, субординація, як правильно представитися, так само як правильно оформляти громадян при затриманні)

19 .Коли співробітник йде по ЗВБ або інше,покликати його в спец зв'язок та спитати, що йому не сподобалось і т.д, щоб зразу не звільняти, а знати причину і щось виправити. Тоді я думаю буде набагато більший онлайн

20.Наберу новий особовий склад, який буде ретельно перевірений по всіх фронтах. (Відіграш РП, досвід гри в таких організаціях як НПУ, СБУ, ЗСУ, перевірка знання всіх термінів) Цим самим, якщо буде відібрано такий особовий склад, в організації буде дуже велика працездатність та великий рівень відіграшу РП.

21.Нове правило "Міранди", щоб співробітники при затриманні якогось групування розповіли їм їхні права під час затримання.

22.Зробити систему паркувань на "форумі НПУ У."Например будет там де дозволено паркувати ОТЗ на території НПУУ и де незя коли співробітник здає все правила то дозволено паркувати ОТЗ на території а коли співробітник неправильно припоркувал ОТЗ будет лешен прав паркуваня ОТЗ на території.

23.Будет кожного дня по дві лекції та 3 тренуваня любі щоб співробітники були вдоволені фракцією та шоб повишалися бистріше

24.на "форумі" заместо обичной електроной заявки будет електронний тест там де будет те що потрібно знати до вступу та на званя Капралів потім людина подає заявку та проходить тест та будуть враховуватися бали за кожен ответ

25. На начальника підрозділу будуть назначать зі званя Майор якщо нема співробітника з званя Майор то тоді лібо підполковник бере на себе 2 підрозділа чи полковник бере 2 підрозділа щоб небуло що летинант начальник підрозділа а заступник капітан

26. Ще на "форумі" будет розділ щотижнева робота підрозділів що підроздІли зробив за неділю та потім начальнику видавитимеца премія та начальник будет роздавать премію свою бійцям

27.ше вкінці тижня будет чистка особового складу например боєц не заходил (ла) в гру вже 4-5 дні тоді буде звінений (на) за парушеня статута

28.ще в суботу будет проводила суботнік для того шоб знати як бійці відігрують рп в ігровий чат

Функціонал підрозділів
НАБУ) — центральный орган исполнительной власти со специальным статусом, на который возлагается предупреждение, выявление, пресечение, расследование и раскрытие коррупционных и других уголовных правонарушений, отнесенных к его подследственнос
(ДПУ)-Департамент патрульної поліції та його підрозділи мають забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
(КОРД)-пециальное подразделение «КОРД» часто путают с подразделениями полиции особого назначения территориальных органов полиции, которые созданы на базе полков, батальонов и рот бывшего специальног
(ДВБ)-Оперативники ДВБ НПУ з першого дня війни проводять роботу з виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які перейшли на бік країни-агресора для добровільного несення служби у незаконних правоохоронних відомствах окупаційної влади

(НА)-Державний заклад професійної (професійно-технічної) освіти зі специфічними умовами навчання «Академія патрульної поліції» здійснює освітню діяльність з метою підготовки здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти для потреб Національної поліції України. А також - цивільних осіб з професій (спеціальностей) у межах ліцензованих обсягів за договорами з юридичними та/або фізичними особами в установленому законодавством України порядку.
Safarinpu.svg.png
(САФАРІ)-Штурмовий полк Національної поліції України «Сафарі» — підрозділ Департаменту поліції особливого призначення Національної поліції України, що входить до склад
У взаємодії з підрозділами Збройних Сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, іншими складовими сил безпеки і оборони участь з відсічі та стримуванні збройної агресії проти України,
Проведення ударно-штурмових та ударно-пошукових заходів,
images.jpg
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я дуже відповідальна людина, є багатий досвід у МВС тому хочу допомогти у розвідку фракцій, та буду все можливе робити, щоб вона не стояла на місці
11. Місто в якому живете: Чернігів
Схвалено!

Дописи
19
Сервер
01 Server
7.Ваш логін в Discord: ambo_gta545

-Система інструкторів:
-Інструктор водіння

-Борига в капкані
-На живця

-Начальник
-Заступник Начальника
-Штурмовик
-Солдат
-Стажер

-Начальник
-Заступник Начальника
-Головний Слідчий
-Старший Слідчик
-Експерт-Криміналіст
-Криміналіст
-Стажер

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера Комунікабельний,креативний,відповідальний (займав посаду зам лідера НПУ саме на цьому сервері)

Дописи
4
Сервер
01 Server
1.Ваш ігровий NickName: Андрій Козак
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні, але я був Адміністратором а саме Ст. Модератором.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій Савченко
6.Ваш тег в Telegram: Sekret_01
7.Ваш логін в Discord: andrijaboba_90583
1.Більше МП, РП.
2.Доробити Статут.
3.Переробити Графік-Роботи.
4.Переробити коди\тен-коди.
5.Підняти РП в фракції та саму фракцію.
6.Переробити систему підвищення.
7.Зробити систему зняття доган.
8.Читати більше лекцій.
9.Проводити більше наборів.
10.Більше взаємодій з іншими фракціями.
11.Підняти склад фракції.
12.Нові підрозділи.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний, компетентний, комунікабельний, стресостійкий, відповідальний.
11.Місто в якому живете: Івано-Франківськ

Дописи
13
Сервер
01 Server

Дописи
6
Сервер
01 Server
1.Ваш ігровий NickName:Даня Босс
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Даня Босс
6.Ваш тег в Telegram:mad:dan1el_shu7eev
7.Ваш логін в Discord:danya2503#1301
8.Ваш справжній вік:14(мені вчора виповнилося)
9.Які в вас є ідеї для фракції:Зробити підрозділ для блок постів, для патрулів підрозділ зробити і ще багато чого
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я дуже ввічлива людина та дуже відповідальна
11.Місто в якому живете:Харків можливо

Дописи
8
Сервер
01 Server
1.Ваш ігровий NickName: Арсеній Трубніков
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: звісно
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Арсеній Трубніков
6.Ваш тег в Telegram: @Ponchik3388
7.Ваш логін в Discord: arseniytrubnikov
8.Ваш справжній вік: 14
9.Які в вас є ідеї для фракції: Робити мп та рп.
1.Зробити свої коди (тен коди будуть звичайні).

КОД 1 - Стабільний стан
КОД 2 - Пiдозрюванна людина в холі
КОД 3 - Тривога в ГУНП
КОД 4 - Вiйськовий стан
КОД 5 - Стрій Особового Складу
КОД 6 - Стрій Старшого Складу
КОД 7 - Стрій на підвищення

3.Зробити свою Субардинацію
Замість Доброго дня - Бажаю здоров'я
Замість Ні - Ніяк ні
Замість Так - Саме так
Замість що треба - Я!
Замість Добре - Слухаюсь
Замість Можна - Дозвольте
Замість Як справи - Доповісте обстанову
Замість Робити - Виконувати
Замість Спасибі - Дякую
Замість Вибачте - Вибачаюсь Пане.

4. Зробити Розклад набірів
Понеділок - П'ятниця
19:00 22:00
Субота - Неділя
10:00 13:00 16:00 19:00

5. Зробити свій Графік Роботи
Понеділок - П'ятниця
Робочий час 9:00 - 22:00
Обідня перерва 13:00 - 14:00
-
Субота - Неділя
Робочий час 10:00 - 21:00
Обідня перерва 12:00 - 13:30.

-
Графік підвищень
21:00
-

6. Зробити свою Систему підвищення
Кд між підвищенням
Рядовий(1) - Капрал(2) 0 днів
-

Капрал(2) - Сержант(3) 1 день
-
Сержант(3) - Ст.Сержант(4) 3 дні
-

Ст.Сержант(4) - Мл.Лейтенант(5) 5 днів
-
Мл.Лейтенант(5) - Лейтенант(6) 7 днів
-
Лейтенант(6) - Ст.Лейтенант(7) 8 днів
Рядовий(1) - Капрал(2)
Здати Статут та Субардинацію та виконати завдання від старшого складу.
-
Капрал(2) - Сержант(3)
Здати Стройовий Статут, Графік роботи, Коди тен-коди, Правила патрулювання, Міранду.
-
Сержант(3) - Ст.Сержант(4)
3 штрафа
2 затримання
Провести 1 лекцію.
-
Ст.Сержант(4) - Мл.Лейтенант(5)
5 штрафів
4 затримань
20 хвилин патруля (Кожні 10 хвилин доповідь + скрін)
Провести 2 лекції.
-
Мл.Лейтенант(5) - Лейтенант(6)
7 штрафів
6 затримань
30 хв патруля (Кожні 15 хвилин доповідь + скрін)
Провести 4 лекції.
-
Лейтенант(6) - Ст.Лейтенант(7)
10 штрафів
8 затримань
40 хв патруля (Кожні 20 хв доповідь + скрін)
Провести 6 лекцій
-
Ст.Лейтенант(7) - Капітан(8)
12 штрафів
10 затримань
60 хв патруля (Кожні 30 хвилин доповідь + скрін)
Провести 8 лекцій.
Далі по обзвону.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я адекватна стресосточива
активна людина яка може завжди допомогти
яка може добре відноситись до особового складу!
11.Місто в якому живете: Харків

★Маша Шапо★

Дописи
21
7.Ваш логін в Discord: ambo_gta545

-Система інструкторів:

-Інструктор водіння

-Борига в капкані

-На живця

-Начальник

-Заступник Начальника

-Штурмовик

-Солдат

-Стажер

-Начальник

-Заступник Начальника

-Головний Слідчий

-Старший Слідчик

-Експерт-Криміналіст

-Криміналіст

-Стажер

Схвалено!

★Маша Шапо★

Дописи
21
1.Ваш ігровий NickName: Андрій Козак
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні, але я був Адміністратором а саме Ст. Модератором.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій Савченко
6.Ваш тег в Telegram: Sekret_01
7.Ваш логін в Discord: andrijaboba_90583
1.Більше МП, РП.
2.Доробити Статут.
3.Переробити Графік-Роботи.
4.Переробити коди\тен-коди.
5.Підняти РП в фракції та саму фракцію.
6.Переробити систему підвищення.
7.Зробити систему зняття доган.
8.Читати більше лекцій.
9.Проводити більше наборів.
10.Більше взаємодій з іншими фракціями.
11.Підняти склад фракції.
12.Нові підрозділи.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний, компетентний, комунікабельний, стресостійкий, відповідальний.
11.Місто в якому живете: Івано-Франківськ
Схвалено!

★Маша Шапо★

Дописи
21
Схвалено!

★Маша Шапо★

Дописи
21
1.Ваш ігровий NickName:Даня Босс
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Даня Босс
6.Ваш тег в Telegram:mad:dan1el_shu7eev
7.Ваш логін в Discord:danya2503#1301
8.Ваш справжній вік:14(мені вчора виповнилося)
9.Які в вас є ідеї для фракції:Зробити підрозділ для блок постів, для патрулів підрозділ зробити і ще багато чого
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я дуже ввічлива людина та дуже відповідальна
11.Місто в якому живете:Харків можливо
Схвалено!

★Маша Шапо★

Дописи
21
1.Ваш ігровий NickName: Арсеній Трубніков
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: звісно
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Арсеній Трубніков
6.Ваш тег в Telegram: @Ponchik3388
7.Ваш логін в Discord: arseniytrubnikov
8.Ваш справжній вік: 14
9.Які в вас є ідеї для фракції: Робити мп та рп.
1.Зробити свої коди (тен коди будуть звичайні).

КОД 1 - Стабільний стан
КОД 2 - Пiдозрюванна людина в холі
КОД 3 - Тривога в ГУНП
КОД 4 - Вiйськовий стан
КОД 5 - Стрій Особового Складу
КОД 6 - Стрій Старшого Складу
КОД 7 - Стрій на підвищення

3.Зробити свою Субардинацію
Замість Доброго дня - Бажаю здоров'я
Замість Ні - Ніяк ні
Замість Так - Саме так
Замість що треба - Я!
Замість Добре - Слухаюсь
Замість Можна - Дозвольте
Замість Як справи - Доповісте обстанову
Замість Робити - Виконувати
Замість Спасибі - Дякую
Замість Вибачте - Вибачаюсь Пане.

4. Зробити Розклад набірів
Понеділок - П'ятниця
19:00 22:00
Субота - Неділя
10:00 13:00 16:00 19:00

5. Зробити свій Графік Роботи
Понеділок - П'ятниця
Робочий час 9:00 - 22:00
Обідня перерва 13:00 - 14:00
-
Субота - Неділя
Робочий час 10:00 - 21:00
Обідня перерва 12:00 - 13:30.

-
Графік підвищень
21:00
-

6. Зробити свою Систему підвищення
Кд між підвищенням
Рядовий(1) - Капрал(2) 0 днів
-

Капрал(2) - Сержант(3) 1 день
-
Сержант(3) - Ст.Сержант(4) 3 дні
-

Ст.Сержант(4) - Мл.Лейтенант(5) 5 днів
-
Мл.Лейтенант(5) - Лейтенант(6) 7 днів
-
Лейтенант(6) - Ст.Лейтенант(7) 8 днів
Рядовий(1) - Капрал(2)
Здати Статут та Субардинацію та виконати завдання від старшого складу.
-
Капрал(2) - Сержант(3)
Здати Стройовий Статут, Графік роботи, Коди тен-коди, Правила патрулювання, Міранду.
-
Сержант(3) - Ст.Сержант(4)
3 штрафа
2 затримання
Провести 1 лекцію.
-
Ст.Сержант(4) - Мл.Лейтенант(5)
5 штрафів
4 затримань
20 хвилин патруля (Кожні 10 хвилин доповідь + скрін)
Провести 2 лекції.
-
Мл.Лейтенант(5) - Лейтенант(6)
7 штрафів
6 затримань
30 хв патруля (Кожні 15 хвилин доповідь + скрін)
Провести 4 лекції.
-
Лейтенант(6) - Ст.Лейтенант(7)
10 штрафів
8 затримань
40 хв патруля (Кожні 20 хв доповідь + скрін)
Провести 6 лекцій
-
Ст.Лейтенант(7) - Капітан(8)
12 штрафів
10 затримань
60 хв патруля (Кожні 30 хвилин доповідь + скрін)
Провести 8 лекцій.
Далі по обзвону.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я адекватна стресосточива
активна людина яка може завжди допомогти
яка може добре відноситись до особового складу!
11.Місто в якому живете: Харків
Відхилено!

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху