1.Ваш ігровий NickName та через /ID: Дмитро Мудрак ID-1942
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так!
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так!
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так!
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро Мудрак
6.Ваш тег в Telegram через @:
7.Ваш логін в Discord: Paverbank#9875
8.Ваш справжній вік:14 [Прошу виключення]
9.Які в вас є ідеї для фракції:
Розвідка та контррозвідка Розробка та впровадження стратегій збору інформації та контррозвідувальних заходів для захисту національної безпеки.
2.Кібербезпека:
Створення програм та ініціатив з кібербезпеки для захисту критично важливої інфраструктури та протидії кіберзагрозам.
3. Боротьба з тероризмом:
Розробка стратегій та координація дій для запобігання терористичним актам та розкриття злочинів терористичного характеру.
4. Протидія корупції:
Здійснення антикорупційних заходів, виявлення та припинення корупційних схем у владі та суспільстві.
5. Міжнародна співпраця:
Забезпечення співпраці з іншими розвинутими країнами в області безпеки та обмін інформацією щодо потенційних загроз.
6. Захист громадянських прав:
Моніторинг дотримання прав людини та громадянських свобод, в тому числі в сфері інформаційної безпеки та приватності.
7. Аналіз та прогнозування загроз:
Проведення аналізу потенційних загроз для національної безпеки та розробка стратегій їх запобігання.
8. Організаційний розвиток:
Підвищення ефективності та професіоналізму працівників СБУ через навчальні програми та розвиток кадрового потенціалу.
9. Інформаційна безпека:
Захист критичних інформаційних ресурсів та боротьба з дезінформацією та інформаційною війною.
10. Партнерство з громадськістю:
Залучення громадськості до підтримки та участі в програмах з підвищення обізнаності населення щодо загроз національній безпеці.
"Операційна група з антикорупційних розслідувань" буде складатися з експертів з різних областей, таких як правознавство, фінанси, економіка та технічні спеціалісти. Цей підрозділ буде відділеним підрозділом, призначеним для активного виявлення, дослідження та припинення корупційних дій у всіх сферах державного життя.
Операційна група буде мати такі функції та завдання:
1. Розслідування корупційних схем:
Проведення ретельного аналізу документів, фінансових операцій та інших даних для виявлення корупційних схем та осіб, що їх здійснюють.
2. Проведення оперативних дій:
Залучення оперативних працівників для збору інформації, відстеження корупційних діяльностей та отримання доказів.
3. Співпраця з іншими відомствами:
Взаємодія з правоохоронними органами, прокуратурою, податковою службою та іншими відомствами для ефективного припинення корупційних схем.
4. Інформування
громадськості:
Проведення інформаційних кампаній щодо наслідків корупції та сприяння формуванню негативного ставлення громадськості до цих явищ.
5. Підготовка судових справ: Збір доказів та підготовка матеріалів для подальшого пред'явлення обвинувачень та судових процесів.
6. Моніторинг законодавства:
Аналіз законодавства та розробка пропозицій щодо удосконалення законодавства в галузі протидії корупції.
7. Операційний аналіз: Постійний моніторинг ситуації з корупцією для вчасного реагування на нові тенденції та методи корупційних дій.
8 Регулярно видавати премії своїм співробітникам.
9 Слідкувати за фракцією, вирішувати конфлікти, допомагати лідеру, та виконувати всі свої обов'язки.
10.Навчати бійців високо-кваліфікованій та злагодженій праці в команді.
11 .Регулярно проводити лекції, тренування, заходи МП/ГМП та РП/ГРП.
12. Навчати співробітників РП.
13. Покращити такі навички як: Субординація, Дисципліна, Уміння звертатись правильно зі зброєю.
14. Приділяти мінімально 4 години на день.
15. Гарно відноситись до співробітників. Адже яке твоє ставлення до них, таке ставлення їх до тебе.
16.Приділяти немалу массу часу новим співробітникам задля їхнього навчання.
17. Вчити співробітників різним тактикам штурму, десанту, і т.д.
18. Дослуховуватись до своїх співробітників, та допомагати їм.
19. Приділяти багато часу на розвиток та співпрацю підрозділів.
20. Заохочувати співробітників до праці різними шляхами наприклад: премії, подяки та ін.
21. Вчити усієї специфіки праці в кожному підрозділі.
22 .(Якщо його немає) то буде створений для кожного підрозділу Discord-канал, для зручного спілкування співробітників.
23 .Узгоджуючи з Генералом проводити реатестації знань співробітників, задля не втрачання їхніх знань та кваліфікації. Навіть якщо співробітник не пройде її, то його небуде звільнено, максимум догана. Але в той ж самий час в нього буде рівно 3 дні на вивчення матеріалу, питання будуть в більшості випадків вибиратись згідно з підрозділом. Реатестація буде проводитись для всіх співробітників 3 - 10 порядкових звань. Також кожна реатестація буде під фрапсом. А також неменш важливой детальой буде те що співробітники будуть повідомлені про неї за 2 дні до її проведення.
24. Зробити набори доволі жорстокими, щоб підбирати до СБУ найкваліфікованіших людей, але у тих хто навіть ніколи там не працював також буде змога потрапити до лав СБУ м.Дніпра!
25 .Особливу увагу приділити підрозділу НАСБ, адже навчаня "молодих" бійців - це надважливо.
26. Співпрацювати з іншими фракціями, та допомогати їм, особливо: НПУ та ЗСУ.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
10.1 Я компетентний в плані Лідерства, а тим більш в плані РП-проєктів.
10.2 Я цілеспрямований, та поки не досягну своєї цілі не буду задоволений.
10.3 Я вже був на схожій посаді, та знаю свої обов*язки та повноваження.
10.4 Я адекватна людина, яка буде уникати різних кофліктів як між співробіниками так і між громадянами.
10.5 Я доволі давно працюю в СБУ тому маю відповідні навички та знання.
10.6 Я маю багто ідей які будуть втілені.