Хочу замовити зимові шини

Дописи
43
Сервер
01 Server
Останнім часом почав задумуватись про заміну шин на зимові, бо ранкові заморозки вже дають про себе знати. У знайомих запитував, але всі радять різне: хтось каже брати тільки преміум, інші — що можна знайти цілком пристойний бюджетний варіант. Хотів би дізнатися, де зараз реально можна замовити зимові шини з нормальним вибором і доставкою по Україні, щоб не переплачувати, але й не натрапити на підробку. Може, хтось має перевірене джерело?

Дописи
87
Сервер
01 Server
Можу порадити сайт, яким користуюся вже кілька сезонів — це Колесико https://kolesiko.ua/avto/shiny/legkovye/where/k-atyre-car-season/zimnie-shiny.html . Там великий вибір саме зимових шин, причому як для легкових авто, так і для позашляховиків. Замовлення робиться дуже просто: обираєш потрібний діаметр, ширину, сезон і одразу бачиш усі доступні моделі з актуальними цінами. Я минулої зими брала через них комплект резини — усе прийшло за три дні, гарно упаковано, виробник оригінальний, без жодних сумнівів. Вони працюють по всій Україні, доставляють і Новою поштою, і кур’єром.

emmawatson

New member
Дописи
8
Если нужно быстро купить качественные автотовары , тогда тут нет лучшего варианты , чем магазин Globy . У этого магазина очень удобный сайт, там легко найти все что нужно для вашего авто. Я тоже там делала заказы. И меня приятно удивила скорость доставки и качество обслуживания. Рекомендую всем знакомым теперь этот магазин .

Зверху