Розглянуто Влад Алішевченко - не розуміє що він робить

Статус
Закрита.
Дописи
47
Сервер
01 Server
  1. Нікнейм гравця: Влад Алішевченко
  2. Особистий нікнейм: Остап Несторович
  3. Суть скарги: якесь дурне переслідує мене і за найменшу дрібницю намагається пакувати
  4. Докази (скріншот/відео): відео, відео
  5. Дата порушення: 09.05
Оцей розумник упакував мене за те що навмисно вийшов на лінію вогню, тобто я обороняючи мера відкрив вогонь у сторону нападника і ще є велике запитання хто його вбив, я чи нападник? Далі він приїхав на місце перестрілки, де я і залишався. Тобто порушив РК. Ознайомлювати мене з доказами мого правопорушення він відмовився, тим самим порушив моє право на захист. При затриманні не представився, не пред'явив документи, не назвав жодної статті, не повідомив, що йде відео-фіксація нашої розмови, якої взагалі не було, не попередив про застосування спец-засобів таких як електрошокер та кайданки, не зачитав мені права під час затримання, доправляв до відділку без увімкнених проблескових маячків синього та червоного кольору, двічі проїхав на червоний сигнал світлофора, багаторазовий виїзд на тротуар, спілкувався на суржику замість української мови.

Маємо 14 порушень приблизно за хвилину. Далі дуже цікава історія. Він вимагає у мене документи не довівши до мені свою правосуб'єктність. Він хоч знає що це таке? То це поліція чи військовий? Що він там взагалі робив? Якщо це був патруль то де напарник його, а якщо ні то з якого дива він взагалі там опинився? Влад раніше намагався мене затримувати у місті Львів, також протизаконно. Тобто як він працюючи у місті Львів поліцейським приїхав на службовій автівці у місто Луцьк і щось намагався тут проводити? Це вже самоуправління.

Для поліції закони не писані? І де взагалі ці закони?

Йдемо далі. Я не дуже розумію з якою ціллю до мене звернувся адмін під ніком Сергій Хмельницький і почав ДБшити Влада. І особливо цікаво, що Влад ніяк не реагував на провокації адміна, який керував моєю машиною. Звідки він знав хто за кермом авто?

Прошу витребувати у цих двох фрапси щодо описаних ситуацій.

Останнє редагування:
Дописи
47
Сервер
01 Server
ТК - 1
00:00 дуже погано чутно, права не розьяснив
00:00 - 00:19 проїзд перехрестя на червоне світло світлофора двічі, виїзд на тротуар, ледь не у самий відділ заїхав на авто, постійно щось буркотів собі під ніс
01:00 почав незаконно вимагати пред'явлення документів, законність своїх дій не довів
03:00 після неодноразових заяв на ознайомлення мене з фактом мого правопорушення мені було відмовлено, у майора з'являється слово паразит - "офтопом"
03:52 після ще одної з десятку спроб ознайомитись з фактом порушення поліцай зазначає "добре" і виводить мене з відділку
04:45 каже, що мої діє це непокора... Непокора чому або кому його не хвилює, пояснення не надаються
05:40 оск з моєї сторони, вже нерви не витримують з такими... Він просто ігнорує мене, ніби нічого не сталося

аша

New member
Дописи
6
Сервер
01 Server
Я відіграв рп на паспорт та ти відмовлявся дават паспорт

аша

New member
Дописи
6
Сервер
01 Server
потім Аля зказала що она розбереця с тобою

Дописи
47
Сервер
01 Server
ТК - 2
00:00 тепнувся до мене адмін, сів у машину самостійно і попросив дати йому кермо, я попередив, що пишу фрапс і дав кермо
00:25 починає провокувати поліцейського, який виїхав у патруль один, хоча мав би разом з напарником
02:04 адмін - "Мусорьонка дратую"
02:18 "мусорьонок" відкрив вогонь
02:47 оск "мусорьонка" від мене 7

Не вважаю за потрібним відкліватися на викрик "Е" від адміна

аша

New member
Дописи
6
Сервер
01 Server
Смотрі я тебе говорив щоб дати паспорт ти відмовляся

Дописи
127
Сервер
01 Server
Прошу детально рассмотреть работу данного игрока и принять меры

аша

New member
Дописи
6
Сервер
01 Server
Потім мені написал що остапа відпости я тябя відпуситв та вона говорила що вона с тобою поговоре

Вкладення

• Снимок экрана 2024-05-09 175930.png
    Снимок экрана 2024-05-09 175930.png
    13 КБ · Перегляди: 11
  • Снимок экрана 2024-05-09 180010.png
    Снимок экрана 2024-05-09 180010.png
    14.8 КБ · Перегляди: 10

Владислав Котов

Головний адміністратор
Дописи
277
Сервер
01 Server
Переглянув вашу скаргу виношу такий вердикт:
Остап Несторович отримує мут за Неадекватні висловлювання 60 хв
Сергій Хмельницький отримує покарання jail 60 за провокацію
Що стосується гравця під ніком Влад Алішевченко, гравець відіграв все рп, не бачу порушень з боку нього

Розглянуто

Статус
Закрита.
Зверху