Дитинство:
Микола народився 12.01.2000 у звичайній сім'ї. У 3 роки Микола пішов у садочок. Там він познайомився з одногрупником якого звали Сашко Набанов. Вони разом гралися, гуляли, бігали по галявині, та ліпили башні з пісочка. Також в садочку Миколу вчили малювати, виховували його, вчили гарним манерам. Та невдовзі промайнув час садочка та Микола випускається з садочка.Шкільний час:
Микола пішов до 1-го класу. Він познайомився з однокласником якого звали Сашко Набанов, та він згадав що це був його друг з садочка. Микола був радий, що вони зустрілися ще раз. На прикінці 2 класу Сашко Набанов стає кращим другом Миколи. Після 3-го класу по 11 Миколу багато ображали, принижували та не давали спокою в школі. Але незважаючи на це Микола вчився на відміно. Також він у школі брав участь у багатьох олімпіадах, та займав перші місця. Та ось він закінчує 11 клас та йому потрібно писати ЗНО. Наступає той день який вирішує життя Миколи. Він заходить до класу і бачить востаннє своїх однокласників. Він сідає разом з Сашком та каже йому:- після школи куди хочеш поступати?
Сашко відповідає:
- я обираю МВС а саме НПУ.
- знаєш Сашко, мені теж подобається МВС а саме НПУ, давай разом гарно здамо екзамени та поступимо туди? Каже Микола.
Сашко каже:
- цілком погоджуюсь, мені буде до вподоби з кращим другом працювати.
І ось роздають листки ЗНО і вони виконують завдання...
*пройшло 3 години*
Микола з Сашком здали листи та пішли додому до Сашка. Там вони грали в комп'ютерні ігри та відпочивали.
Юність:
Микола поступає до універу, там у нього теж не було друзів, був тільки кращий друг Сашко, який також вступив до цього ж універу. Микола та Сашко наполегливо вчилися для того, щоб попасти в МВС а саме: НПУ. На той час Микола та Сашко знали, що поступлять до НПУ Харкова. Вони уважно слухали вчителя, записували, вчили напам'ять. Невдовзі почалися екзамени, Микола та Сашко не переживали, бо вони добре знали предмети. Вчитель почав кликати по одному в кабінет, перший пішов Сашко, але чомусь Микола трохи хвилювався але знав предмет на відміно, через 10 хвилин вийшов Сашко та сказав заходити Миколі. Микола зайшов та вчитель йому дав на вибір конверти, Микола простягнув руку та вибрав лівий верхній. Йому дісталося не дуже важке питання на яке він з легкістю відповів та вийшов з аудиторії. Сашко разом з Миколою пішли додому до Миколи, вони там переглядали резюме до лав НПУ м.Харків, вони оглянули та подивилися які вимоги потрібно.*пройшло 5 годин*
Вже була дев'ята година вечора та Микола пішов до себе додому. Він прийшов додому та сказав мамі:
- мамусь я здав екзамени, завтра мені прийде результати на email.
Мама каже:
- молодець синку, я горжусь тобою, надіюсь здасиш на відміно!
В цей день мама приготували Миколі смачний стейк та банановий сік. Микола смачно поїв та ліг спати. На наступний ранок йому приходить результати на email. Він відкриває пошту та бачить що він здав екзамени на відміно. Він був дуже радий та пишався собою що він зміг здати на відміно. В цей день Микола по телефону звонить Сашку, та каже:
- привіт Сашко! Мені надійшло повідмлення на email за вчорашній екзамен, я здав на відміно! А ти? Чи тобі ще не надійшло?
- привіт Микола! Мені також надійшло повідомлення на email, я також здав на відміно! Я дуже радий! Пам'ятаєш ми дивилися критерії на резюме до лав НПУ м.Харків? Я вже запросив нас на співбесіду завтра на 15:00!
Микола каже:
- ого! я з нетерпінням чекаю!
Ось Микола та Сашко прийшли на співбесіду, з ними проводив співбесіду Полковник НПУ м.Харків Максим Петрушка.
*пройшло 2 години*
Доросле життя:
Миколу та Сашка приймають до лав НПУ, вони плідно працювали, якісно виконували роботу, і після одного іспиту їх підвищують до офіцера (лейтенанта), за те, що вони гарно виконували військові обов'язки та в них найвища навчальна освіта. Микола більше полюбляв навчати новобранців, приймати іспити, і добивався посади Начальника АКПП. А Сашко полюбляв більше спец. підрозділ КОРД, проводити треніровки, лекціїї, штурми домів, штурми машин. Але нажаль Микола та Сашко були в підрозділі УПП, патрулювали, стояли на блок - постах. Генерал бачив як Миколка та Сашко гарно та охотно працюють. Та він назначив Миколку на посаду Начальника АКПП. Микола був дуже в захваті та він продовжував працювати, навчати новобранців, приймати іспити і багато чого іншого. А Сашка він назначив на посаду Начальника КОРДа, Сашко був також у захваті, що добився цієї посади та натхненно продовжував працювати у тому ж дусі. Невдовзі, Полковник НПУ м.Харків Максим Петрушка, знімається з посади за власним бажанням, і Генерал відкриває заявки на посаду Полковника. Сашко хотів спробувати подати анкету. Через деякий час Сашко пише анкету на посаду Полковника. В анкеті він написав про себе, про своє життя, чого він добився, як закінчив школу, універ, де він працював, чи є досвід. Йому схвалюють та він в захваті. Але невдовзі Генерал НПУ пішов з посади та передає посаду Сашку Набанову. Сашко ще більше почав радіти та думав, що це його мрія яка здійснилася. Через пару днів Генерал Сашко Набанов відкриває заявку на посаду Полковника. Микола це помітив за залишив анкету. В анкеті він написав про себе, про своє життя, чого він добився, як закінчив школу, універ, де він працював, чи є досвід. Через пару днів, заявки закриваються на розгляд, Генерал Сашко плідно розглядав анкети, деякі були достойні посади, а деякі ні. І в решті, через деякий час підходе до нього Генерал Сашко Набанов та каже, що у вас схвалена анкета на посаду Полковника. Микола в захваті, що самостійно добився посади Полковника. Він був неймовірно щасливий тому, що сталось у його житті, від тепер Микола Полковник НПУ м.Харків