Розглянуто Петиція на зняття із складу адміністрації Андрія Залужного

Статус
Закрита.
Дописи
12
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм: Деня Овншляпо
2.Опис скарги: Данна особа не справляється
3.Доказ: (скриншот/відео): Якщо нема то описуємо вашу негативну ситуацію до даного адміністратора в текстовому режимі: Данний адмін не вміє переглядати скарги та постійно ходить за моїм замом та заважає працювати та наголошую що данна особа дивится за Держ хоча вона слідкуюча Неоф!
Дата походження: 01.01.24
4. ВСІ ХТО ПІДТРИМУЮТЬ СТАВТЕ ЛАЙК ТА ПИШІ ТАКОЖ ВСЕ ПО ФОРМІ І ОСНОВНУ ПРЕТЕНЗІЮ! Адмінів прошу не зачиняти

★Маша Шапо★

Головна Слідкуюча за Державними організаціями
Дописи
21
1.Особистий нікнейм:Маша Міллер
2.Опис скарги:Він заважає мені працювати над фракціями!
3.Доказ: (скриншот/відео): Якщо нема то описуємо вашу негативну ситуацію до даного адміністратора в текстовому режимі:
Замість того щоб я працювала та слідкувала за фракціями та своєю працею.Я слідкую за цим адміністратором,щоб він нічого не накоїв з фракціями!

Дописи
36
1.Женя Міллер
2.Не компетентність та не виконання своїх повноважень а також вихід за рамки цих повноважень
3.Прошу долучити до матеріалів справи всю інформацію яка була надана старшій адміністрації раніше...
добавлю не компетентність даної людини,не вміння спілкуватись із своїми колегами(момент з грубим спілкуванням з ЗГС Держ)та не вміння врегулювати поведінку кланів при цьому знаючи про їхні систематичні порушення які призводять до того що люди тікають з фракцій в клани бо їм заважають там нормально працювати.(на перший погляд схоже на перетягування людей в клани щоб спустошити фракції
01.01.2023

Також доповнення спеціально для Макс Meta
На цьому відео доказ грубої відповіді ЗГС Держу на логічно поставлене запитання "що він робить у фракції?"
І таке спілкування вже не в перше і не з однією людиною.

Вкладення

• Screenshot_2024-01-01-10-54-59-251_com.discord.jpg
    Screenshot_2024-01-01-10-54-59-251_com.discord.jpg
    513.2 КБ · Перегляди: 17
Останнє редагування:
Дописи
9
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм:Артем Ангел
2.Опис скарги:він грубий і і видає покарання не вірне
3.Доказ: (скриншот/відео): Якщо нема то описуємо вашу негативну ситуацію до даного адміністратора в текстовому режимі:
він не уважно видає та грубить адмінам і ігрокам та не вірно видає покарання

Останнє редагування:
Дописи
25
Сервер
01 Server
Я Марина Шапо/2389 хочу також звернутися до головної адміністрації цього чудового проекта. Даний адміністратор займає посаду Слідкуючого Неоф.Організації, а насправді цей адміністратор слідкує за Державними органами.

Насамперед хочу наголосити що він починає за мною слідкувати, ходити,заважати працювати, командувати мною,що мені робити,і так далі,хоча він не слідкує за мною. Також нещодавно цей адміністратор посадив у деморган одного громадянина за створення ДТП,хоча цим займається поліція.Хоча сам каже що це його попросив співробітник поліції, якби він не вспів,добре чого тоді він садить а не Слідкуючий за держ організаціями. Це знаходиться під запитанням. Також цей адміністратор втручається в рп процес,доказ від лиця мого лідера надам нище. Прошу звернути на це увагу і зняти з поста адміністратора. Дякую за увагу ♥️

Останнє редагування:
Дописи
2
1.Особистий нікнейм:Денис Чемберс

2.Опис скарги:Попросив данного Адміністратора прослідкувати за гравцями клану на що отримав відповідь в грубій формі

Один гравець з клану постійно розтрелював іншого гравця з клану, мене повідомив гравець якого розтрелювали він сказав що він не може справитися з ним і я передав інформацію до ГС Неоф Андрія Залужного, що гравець не може спокійно грати бо його дм(лять) і попросив його прослідкувати, на що отримав відповідь "Не лізь не в своє діло" але він займався більше не кланами в той момент, а Фракціями.

Вкладення

• Screenshot_2023-12-23-19-29-00-123_com.discord.jpg
    Screenshot_2023-12-23-19-29-00-123_com.discord.jpg
    444.6 КБ · Перегляди: 8
Останнє редагування:
Дописи
13
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм:Нікіта Мудрик
2.Опис скарги:Дана людина не розуміє хто чим займаються та лізе у не свою справу.
Якщо Андрій Залужний порушує свої обов'язки, втручаючись у справи, які не пов'язані з його повноваженнями, це може викликати розлад і проблеми. Його непорозуміння власних дій та висловлення можуть призвести до непорозумінь і труднощів у роботі.

Дописи
16
1.Особистий нікнейм: Артем Олександрович
2.Опис скарги: Він не повинен відповідає за фракції!
Замість того щоб розказати про порушення свого співробіткика лідеру або слідкуючим, то він вирішує сам розібратися!

Дописи
7
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм:Даниель Мудрик
2.Опис скарги:Дана людина не розуміє хто чим займаються та лізе у не свою справу.
Якщо Андрій Залужний порушує свої обов'язки, втручаючись у справи, які не пов'язані з його повноваженнями, це може викликати розлад і проблеми. Його непорозуміння власних дій та висловлення можуть призвести до непорозумінь і труднощів у роботі.

Дима Скай

New member
Дописи
1
Сервер
01 Server
1.Дима Скай

2.Данна Людина не знає своїх обовязків,та слідкує за фракціями та робе їм зауваженя,та сам не може прослідкувати за своїми кланами та розповісти шо треба и що ні

3.Коли я був прем'єр міністром я попросив свою співробітницю щоб вона взяла моє авто та їхала за мною,в цей момент зявляється Андрій Залужний та починає Казати що мені можно а що
ні

Дата прохождения:01.01.24

Дописи
1
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм: Плантон Скот
2.Опис скарги: Данна особа не справляється зі своїми обов'язками та лізе не в своє діло
3.Доказ: (скриншот/відео): Якщо нема то описуємо вашу негативну ситуацію до даного адміністратора в текстовому режимі: Данний адмін не вміє переглядати скарги та постійно ходить за моїм замом та заважає працювати та наголошую що данна особа дивится за Держ хоча вона слідкуюча Неоф!

Дописи
4
1.Особистий нікнейм: Ярослав Калинін
2.Опис скарги:

1. Андрій Залужний, ГС Неоф, втручається у справи фракцій, замість своєї прямої компетенції.

2. Він надає вказівки нижчим за рангом колегам та втручається у їхню роботу, що може викликати хаос та конфлікти.

3. Така поведінка може підривати довіру та ефективність робочого колективу.

4. Крім того, його дії ставлять у незручне положення людей з вищим рангом у ієрархії, що порушує норми професійної поведінки.

5. Це втручання може викликати невпевненість та розлад серед адміністрації.

6. Його непрофесійне керівництво та втручання можуть призвести до проблем у некваліфікованих діях та безлад у кланах,фракціях.. .

7. Петиція - це можливий шлях висловити незадоволення та намагатися вирішити цю проблему.

8. Якщо вдасться зібрати підписи, це може викликати увагу вищого керівництва до цієї ситуації.

9. Головна мета - відновлення стабільності та забезпечення ефективності роботи всередині організації.

10. Це важливий крок для покращення внутрішніх робочих процесів та збереження професійних стандартів.
3.Доказ: (скриншот/відео): Якщо нема то розписано в Опис скарги.

Дописи
27
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм: Максим Токс / Саймон Райли
2.Опис скарги: Цей Адміністратор не справляєтся з своїми обов'язками.

Данний персонаж / адмін Не займаєтся своїми обов'язками. А саме: Не слідкує за форумом(Скарги на Гравців в Неоф Орг.), Лізе не у свої справи (Лізе у фракціїі, тепаєтця до людей з фракцій із питанням "Пане ви тут?", Спавнить транспорт із-за чого гра починає Лагати, і ТД.

4. Дата походження: 01.01.24

Артур

New member
Дописи
1
Сервер
01 Server
1.Артур Василевич
2.Дана людина не справляється з своїми обов'язками та не знає що йому робити.
3.На сервері він займається не тими справами якими потрібно а також він виконує не свої обов'язки а з своїми він не справляється та не контролює клани хоча він ГС Неоф.Ця людина груба та займається не тим чим потрібно.Йому не місце в адміністрації!!!

Дописи
33
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм:Ілля Соломко
2.Опис скарги:Видає покарання не вірно
Він не вірно видає покарання та не розібравшись в ситуації задить в деморган
Дата походження: 01.01.2024

Дописи
24
Сервер
01 Server
1.Особистий нікнейм: Артем Шапо
2.Опис скарги: Заважає жити мені, мої співробітники хочуть повіситись від його.
Я звістно все розумію але навіщо лізти до гос фракцій я не розумію цю людину!!!!! Я вже не можу в мене немає на його нервів чому ця людина не розуміє Українскою мовою це же не нормально людині 20 років а вона такім страдає.

Дописи
10
Сервер
01 Server
1-проти
2-виконує роботу на мій погляд навіт не погано
3-хоче допомогти іншій адміністрації
4-Допомагає іншій адміністрації
5-проводить мп

Статус
Закрита.