- Дописи
- 47
- Сервер
- 01 Server
- Нікнейм гравця: Влад Алішевченко, Олег Динамо
- Особистий нікнейм: Остап Несторович
- Суть скарги: ДБ, ДМ кар, ДМ, нон рп дії мусорят
- Докази (скріншот/відео): відео1, відео2, відео3, відео4.
- Дата порушення: 12.05
"Мусорята" - це не оск, а цитата одного з адмінів проекту, а саме Сергія Хмельницького, по сумісництву друга цього персонажу під ніком Влад Алішевченко. Дуже цікаво як оцей кого власні друзі називають "мусорьонком" (є на фрапсі у іншій скарзі) став майоромбуквально за один день.
Суть у тому, що оці "мусорята" ведуть себе не так як має себе вести поліція. Не виконуюють ПДР, застосовують спецзасоби без попередження, навіть без обгрунтованної причини, а просто так, щоб уникнути неприємних запитань. Тікають як можуть, то у відділку ховаються, а коли вдається зайти до відкритого кабінету там закривають або бьють струмом і заковують в кайданки, мовчки і без попереджень, то використовуючи баг перестрибують через паркан відділку, де зазвичай має бути колючий дріт або намагються просто втікти на службовій машині і там вже ніхто не дивиться на колір світлофора чи розмітку. Ще одного разу коли я іздив за ними вони подали спецсигнал, поки я зупинявся вони поїхали геть по своїх справах.
Навіть був момент, що я зайшов до них у дс запитати, чи вважають вони свою поведінку за нормальну на що отримав оски зі сторони "мусорят" і був заглушений. Тобто вони не знають РП, не готові його виконувати, не хочуть контактувати з іншими гравцяминіяким чином, особливо Олег, який за увесь час що я до нього звертався відповів лише один раз коли скинув 20к компенсації за те що стріляв по мені та моїй машині, поки я шукав де зупинитися.
Коли я вже вимагав зупинитися цих "мусорят" вони приїхали до відділку, повилазили зі свого авто і відкрили вогонь, не по колесах, а по мені. Мене вбити не вдалося і відкрили вогонь по колесах.
Відео 1
0:00 звертаюсь до поліцейских за допомогою, а вони тікають і намагаються закритися у кімнаті від мене, Олег ще погрожував зброєю у відділку напрвляючи її на мене
0:13 Олег використав проти мене спецзасоби просто так, мене незаконно затримали, нон рп дії "мусорят" №1
0:43 закрили у кабінеті самого, тимчасове позбавлення волі, нон рп дії №2
0:55 зайшов до кабінету, зось пробубнів, вдарив тайзером і надів кайданки, нон рп дії №3 і №4
1:19 погрози від "мусорьонка" без роз'яснень, нон рп дії №5
1:45 "мусорьонок" прямо заявляє, що не буде зі мною розмовляти, а він має на це право? він взагалі розуміє що може робити, а що ні? нон рп дії №6
2:05 залишили відкритим службовий кабінет і пішли ховатися від мене у іншому приміщенні, нон рп дії №7
2:34 знайшов ії, а вони знов тікають, переслідую
2:45 незаконні вимоги покинути коридор відділку, що він рахує червоною зоною... Задумайся адміністратор
2:55 незаконне затримання, нон рп дії №8
3:30 вже не знаю який за рахунком раз він ігнорує звернення громадянина, нон рп дії №9
3:45 багоюз, втеча від громадянина, нон рп дії №10
4:25 игнор, ДБ, неадекватна поведінка, втеча від громадянина, нон рп дії №11
Переслідував копів щоб отримати коментарі з приводу моїх затримань
Як оці два мусора пройшли зідзвон?????! Надойте відповідь на це запитання окремо.
Останнє редагування: