Статус
Закрита.
Дописи
47
Сервер
01 Server
  1. Нікнейм гравця: Влад Алішевченко, Олег Динамо
  2. Особистий нікнейм: Остап Несторович
  3. Суть скарги: ДБ, ДМ кар, ДМ, нон рп дії мусорят
  4. Докази (скріншот/відео): відео1, відео2, відео3, відео4.
  5. Дата порушення: 12.05

"Мусорята" - це не оск, а цитата одного з адмінів проекту, а саме Сергія Хмельницького, по сумісництву друга цього персонажу під ніком Влад Алішевченко. Дуже цікаво як оцей кого власні друзі називають "мусорьонком" (є на фрапсі у іншій скарзі) став майоромбуквально за один день.

Суть у тому, що оці "мусорята" ведуть себе не так як має себе вести поліція. Не виконуюють ПДР, застосовують спецзасоби без попередження, навіть без обгрунтованної причини, а просто так, щоб уникнути неприємних запитань. Тікають як можуть, то у відділку ховаються, а коли вдається зайти до відкритого кабінету там закривають або бьють струмом і заковують в кайданки, мовчки і без попереджень, то використовуючи баг перестрибують через паркан відділку, де зазвичай має бути колючий дріт або намагються просто втікти на службовій машині і там вже ніхто не дивиться на колір світлофора чи розмітку. Ще одного разу коли я іздив за ними вони подали спецсигнал, поки я зупинявся вони поїхали геть по своїх справах.

Навіть був момент, що я зайшов до них у дс запитати, чи вважають вони свою поведінку за нормальну на що отримав оски зі сторони "мусорят" і був заглушений. Тобто вони не знають РП, не готові його виконувати, не хочуть контактувати з іншими гравцяминіяким чином, особливо Олег, який за увесь час що я до нього звертався відповів лише один раз коли скинув 20к компенсації за те що стріляв по мені та моїй машині, поки я шукав де зупинитися.

Коли я вже вимагав зупинитися цих "мусорят" вони приїхали до відділку, повилазили зі свого авто і відкрили вогонь, не по колесах, а по мені. Мене вбити не вдалося і відкрили вогонь по колесах.

Відео 1
0:00 звертаюсь до поліцейских за допомогою, а вони тікають і намагаються закритися у кімнаті від мене, Олег ще погрожував зброєю у відділку напрвляючи її на мене
0:13 Олег використав проти мене спецзасоби просто так, мене незаконно затримали, нон рп дії "мусорят" №1
0:43 закрили у кабінеті самого, тимчасове позбавлення волі, нон рп дії №2
0:55 зайшов до кабінету, зось пробубнів, вдарив тайзером і надів кайданки, нон рп дії №3 і №4
1:19 погрози від "мусорьонка" без роз'яснень, нон рп дії №5
1:45 "мусорьонок" прямо заявляє, що не буде зі мною розмовляти, а він має на це право? він взагалі розуміє що може робити, а що ні? нон рп дії №6
2:05 залишили відкритим службовий кабінет і пішли ховатися від мене у іншому приміщенні, нон рп дії №7
2:34 знайшов ії, а вони знов тікають, переслідую
2:45 незаконні вимоги покинути коридор відділку, що він рахує червоною зоною... Задумайся адміністратор
2:55 незаконне затримання, нон рп дії №8
3:30 вже не знаю який за рахунком раз він ігнорує звернення громадянина, нон рп дії №9
3:45 багоюз, втеча від громадянина, нон рп дії №10
4:25 игнор, ДБ, неадекватна поведінка, втеча від громадянина, нон рп дії №11
Переслідував копів щоб отримати коментарі з приводу моїх затримань

Як оці два мусора пройшли зідзвон?????! Надойте відповідь на це запитання окремо.

Останнє редагування:

аша

New member
Дописи
6
Сервер
01 Server
Я Нехотів с тобою говорит та коли ти в мій кабнет зайшов то я набягнув кайданти і коли ти був у кабенеть то я случайно закрив древі

Конор Келлі

New member
Заступник ГА
Дописи
10
Сервер
01 Server
Вітаю.
Взято на розгляд.

Конор Келлі

New member
Заступник ГА
Дописи
10
Сервер
01 Server
Вітаю.
Скаргу розглянуто.

Гравець Олег Динамо отримає покарання за нонРП дії.
Від гравця Влад Алішевченко порушень не побачив.
З приводу ДМ, питання спірне, відео обрізані і цілком можливо що були попередження перед вистрілами враховуючи те що ви їх переслідували.
Що до відмови прийняття заяви, адміністрація за це не карає, карає лідер або заступник

Статус
Закрита.
Зверху