Розглянуто Конкурсний відбір на посаду Міського Голови м. Луцьк

Статус
Закрита.
Дописи
9
Сервер
01 Server
Відкритий конкурсний відбір на посаду лідера Мерії. м. Луцька
Якщо Ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Бути старше 15 років (є виключення)
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності
- Мати мікрофон.
- Чітке розкриття покращень.
- Гарне та чітке оформлення заяви.

Форма подання заяви:

1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11.Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Дописи
7
Сервер
01 Server
1.Ваш ігровий NickName:Масон Грозний
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Артем
6.Ваш тег в Telegram: @black3307
7.Ваш логін в Discord:777_black_777
8.Ваш справжній вік:19
9.Які в вас є ідеї для фракції:1. Набрати максимально багато людей а фракцію.

2. Добавити щоб кожний тиждень підрозділ займався своєю роботою і в кінці тижня хто більше зробить роботи той отримає премію на покращення підрозділу, щоб не розслаблялись.

3. Коли з організації звільняється співробітник, потрібно запитати що не так і як покращити ту чи іншу ситуацію, чому він покидає посаду в організації. Таке працювало в любих фракціях і менше людей звільнялось.

4. На рахунок премій їх багато не буде, якщо не буде відповідної роботи. Треба залучати співробітників до штурмів та навчати їх техніки і не тільки. Багато людей в ВРУ, які не знають як робити кріміналки і шукати порушників на них.

5. Покращити актив у фракції та кількість співробітників. Робити масові штурми, залучати інші фракції до виконання відповідних завдань. Домовитись з кланами щоб захопили якусь територію і ми повинні її звільнити та допомогти громадянам.

6. Часто проводити РП школи щоб співробітники вміли відігрувати рп і менше получали покарань.

7. Робити кожний тиждень переатестацію від 3-го звання до 9-го звання, знати що співробітники знають, а що ні.
8. Робити ГРП масштабні, більше долучати інших фракцій щоб разом співпрацювали і помагали один одному в різних ситуаціях. Та охороняти територію ЗСУ. Викона́вчий о́рган місце́вого самоврядува́ння — створюваний представницьким органом місцевого самоврядування орган, що є підконтрольним і підзвітним відповідній раді, а з питань здійснення делегованих йому повноважень органів виконавчої влади — також підконтрольним відповідному органу виконавчої влади.

Виконавчими органами сільських, селищних, міських, районних у містах (у разі їх створення) рад в Україні є їх виконавчі комітети, відділи, управління та інші створювані радами виконавчі органи.

Виконавчий комітет ради утворюється відповідною радою на строк її повноважень у складі відповідно сільського, селищного, міського голови, районної в місті ради — голови відповідної ради, заступника (заступників) сільського, селищного, міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету, а також керівників відділів, управлінь та інших виконавчих органів ради, інших осіб. До складу виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради входить також за посадою секретар відповідної ради.

Очолює виконавчий комітет, відповідно, сільський, селищний, міський голова, районної в місті ради — голова відповідної ради. Після закінчення повноважень ради, сільського, селищного, міського голови, голови районної в місті ради, її виконавчий комітет здійснює свої повноваження до формування нового складу виконавчого комітету.

Кількісний склад виконавчого комітету визначається самостійно відповідною радою, а його персональний склад затверджується радою за пропозицією сільського, селищного, міського голови, районної в місті ради — за пропозицією голови відповідної ради.

Основною формою роботи виконавчого комітету є його засідання, які скликаються, відповідно, сільським, селищним, міським головою (головою районної у місті ради), а у разі його відсутності чи неможливості здійснення ним цієї функції — заступником сільського, селищного, міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (районної у місті ради — заступником голови ради) в міру необхідності, але не рідше одного разу на місяць, і є правомочними, якщо в них бере участь більше половини від загального складу виконавчого комітету.

Відділи, управління та інші виконавчі органи сільської, селищної, міської, районної в місті ради створюються радою в межах затверджених нею структури і штатів для здійснення повноважень, що належать до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад. Відділи, управління та інші виконавчі органи ради є підзвітними і підконтрольними раді, яка їх утворила, підпорядкованими її виконавчому комітету, сільському, селищному, міському голові, голові районної у місті ради. Керівники відділів, управлінь та інших виконавчих органів ради призначаються на посаду і звільняються з посади сільським, селищним, міським головою, головою районної в місті ради одноособово, а у випадках, передбачених законом, — за погодженням з відповідними органами виконавчої влади.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:в мне ее досвіт
11.Місто в якому живете: Вінниця
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.meta-gta.com.ua/index.php?threads/rp-bio-mason-groznij.4451/

Останнє редагування:
Дописи
24
Сервер
01 Server
1.Ваш ігровий NickName:Діма Зубенко
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:ТАК
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ярослав Пон####
6.Ваш тег в Telegram:mad:KirigayaKad
7.Ваш логін в Discord:ckuxno
8.Ваш справжній вік:15
9.Які в вас є ідеї для фракції:На обзвоне
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Відповідальний,компетентний,комунікабельний, адекватний
11.Місто в якому живете:Кривий ріг
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:-

Дописи
4
Форма подання заяви:

1.Ваш ігровий NickName: Денис Хмель
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Бондар
6.Ваш тег в Telegram: @denchik_2221
7.Ваш логін в Discord: @bogdankhmelnitsky
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції: розвивати фракцію за участю набору, рп сфері, дошки пошани, комфортні умови для співпраці в колективі
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Адекватний,комунікативний,є досвід та бажання працювати в цій сфері
11.Місто в якому живете: Житомир
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.meta-gta.com.ua/index.php?threads/rp-biografija-denisa-xmelja.4566/

Останнє редагування:
Дописи
6
1.Ваш ігровий NickName: Артем Вінтерфелл

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Собіна
6.Ваш тег в Telegram:Artemuk_2
7.Ваш логін в Discord:volodimir3843
8.Ваш справжній вік:14
9.Які в вас є ідеї для фракції: проводити багато лекцій тренерування
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я буду видавати премії також я буду робити перевірку в раз тиждень
11.Місто в якому живете: Київ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:незнаю а подавал но а зараз незнаю відмова чи схвалено

Дописи
58
Сервер
01 Server
Форма подання заяви:

1.Ваш ігровий NickName: Хоакен Стоун
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Дарьянович
6.Ваш тег в Telegram: @1234
7.Ваш логін в Discord: @pukasd
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції:Вітаю хочу встати на лідера ВРУ тому що я знаю правила дуже великий досвід

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Адекватний,комунікативний,є досвід та бажання працювати в цій сфері
11.Місто в якому живете: Дніпро
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:-----

Останнє редагування:

Аля Несторовна

Member
Керівник SMM
Адміністратор
Дописи
38
1.Ваш ігровий NickName: Аля Архангел
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Шурупова Олександра
6.Ваш тег в Telegram: @shurupova_63
7.Ваш логін в Discord: sandra7510
8.Ваш справжній вік: 26
9.Які в вас є ідеї для фракції: розвиток фракцій загальний, щоб фракції співпрацювали, робити концерти для мешканців міста та гостей, оптимізувати судовий процес з усіх сторін.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: є досвід у мерії та лідером, можу вправно делігірувати обов'язки
11.Місто в якому живете: Кривий Ріг
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць

Дописи
9
Сервер
01 Server
Заявки розглянуто!

Схвалені кандидати:
Аля Архангел
Масон Грозний

Відхилені кандидати:
Хоакен Стоун - відсутні ідеї для покращення фракції.
Артем Вінтерфелл - відсутні ідеї для покращення фракції.
Денис Хмель - банальні ідеї для покращення фракції.
Діма Зубенко - зайняв посаду адміністратора.

Обзвон відбудеться 05.04.24 о 16:30 (по тех.причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Всім кандидатам поставити приставку [K/L - МР Л] та за 5 хвилин до обзвону бути у каналі "очікування обзвону" в офіційному діскорд сервері MetaUkraineGTA.

Статус
Закрита.
Зверху