Статус
Закрита.

Аля Несторовна

Member
Керівник SMM
Адміністратор
Дописи
38
Скарга для ГА/ЗГА
  1. Нікнейм гравця: Селпизос Овнтрубочист
  2. Особистий нікнейм: Аля Несторовна
  3. Суть скарги: ДМ ЗЗ, РК, ДМ кар, багоюз
  4. Докази (скріншот/відео): докази
  5. Дата порушення: 25.04.2024

00:11 - ДМ ЗЗ (під час набору)
    03:33 - Багоюз
    03:44 - РК
    05:40 - ДМ кар
    05:59 - РК

Прошу зауважити що це той самий гравець, у якого був нікнейм Франклін Овнчхайна. Також у нього є твінк з ніком Еволюшин Овн... (щось там). Нещодавно з його сторони було надіслано прохання про зменшення бану за МГ. Еволюшин наразі в бані, а цей акаунт вже ні. Прошу так само забанити за постійні порушення. Також прошу перевірити серійники цих двох акаунтів аби впевнетись в моїх висновках.

Останнє редагування:
Дописи
39
Сервер
01 Server
  1. Нікнейм гравця: Селпизос Овнтрубочист
  2. Особистий нікнейм: Аля Несторовна
  3. Суть скарги: ДМ ЗЗ, РК, ДМ кар, багоюз
  4. Докази (скріншот/відео): докази
  5. Дата порушення: 25.04.2024

00:11 - ДМ ЗЗ (під час набору)
    03:33 - Багоюз
    03:44 - РК
    05:40 - ДМ кар
    05:59 - РК

Прошу зауважити що це той самий гравець, у якого був нікнейм Франклін Овнчхайна. Також у нього є твінк з ніком Еволюшин Овн... (щось там). Нещодавно з його сторони було надіслано прохання про зменшення бану за МГ. Еволюшин наразі в бані, а цей акаунт вже ні. Прошу так само забанити за постійні порушення.
.... ,чегооо ,что бы ты понимала ,я не могу не на какой ак зайти ,могу дать дискорд Селпизоса ,я в бане ,по серийнику на 14 дней(не могу зайти абсолютно ни на какой ак ,и то ,у меня один Акаунт (Франклин Овнчхайна) ,и на этом же аке ,я просто сменил никнейм на Еволюшин Овнчироникссхз ,(тоесть если ты не знала можно меня никнеймы за донат) ))))🤑🤑

Статус
Закрита.
Зверху