1. Ваш ігровий NickName: Назар Клим
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так, звісно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так, але я не отримаю?
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Не було, але був на заступнику лідера (на іншому проекті)
5. Ваше справжнє ім'я: Назар
6. Ваш тег в Telegram: @nazar_znz
7. Ваш логін в Discord: quaere
8. Ваш справжній вік: 14 років (скоро 15, сподіваюсь зробите виключення)
9. Які в вас є ідеї для фракції: таааак… ну що, погнали?
Щотижневі конкурси:
Через тиждень або кожного тижня в різний день будуть проводитися конкурси по різних темах
Наприклад гра, яка може бути в конкурсі «Вгадай слово»
Буде проводитися гра де ведучий гри має загадати якийсь ребус (або типу кросворд) і співробітник має вгадати. Всі будуть вгадувати по черзі щоб всі грали по правилам. Буде йти по колам поки хтось не вгадає.
Якщо хтось вгадав даємо бал, і так загадуємо багато слів, наприклад до 5 штук
Друга гра «Назви міста/імена (та ін.) на останню букву»
Думаю багато людей знають суть цієї гри, але якщо хтось не знає зараз суть поясню
Починає перший, наприклад називає місто Дніпро, наступний має назвати існуюче місто на останню букву попереднього, наприклад Одеса, і так далі, так же само і з іменами і ін. (повторятись не можна), на кому закінчиться, всі крім нього получають по супер балу, але щоб програвший не ображався, получить 4 бали
Третя гра «Вгадай загадку»
Я думаю тут точно всі знають суть.
Ведучий конкурсу загадує загадку, або ж шукає в інтернеті і всі по черзі повинні вгадати (або ж можна і рандомно, по бажанню)
Винагорода
За кожен бал можна буде отримати грошову винагороду в розмірі 10.000 грн
За кожен супербал отримують 70.000 грн
Це приклад, можливо щось поміняється в ході всього
Система премій:
На кінці тижня, а саме Субота, Неділя щоб кожен працівник нашої поліції отримав свою долю за виконану службу протягом тижня, тому що переживаєм ми і напади, і стрільбу, і погоні і багато чого іншого, та й щоб було більше бажання працювати, та не порушувати правила, тому я вже розробив як це все буде виглядати, а саме: (це всього лиш сира версія, як все буде виглядати)
Саджання особу в ІТТ, або виписання розшуку (скрін того або того): 2 бали
Виписати штраф особі: 1 бал
Патрулювання 30хв: 4 бали
Відкриття кримінальної справи: 10 балів
Але вразі схвалених скарг на форумі на вас - у вас -10 балів
Вразі догани - ви також получаєте -10 балів, але якщо встигнете до кінця тижня забрати догану, -10 балів не получите
Якщо в вас була догана, і ви получаєте другу, вразі якщо ви не знімите догану у вас буде -10, якщо встигнете зняти 2 догани за тиждень - тоді буде +5 балів
1 бал і більше - 1000грн/шт
40 балів і більше - 1500грн/шт
100 балів і більше - 2500грн/шт
Кращий працівник тижня:
Система проста, в кого більше буде балів по системі премій, той в додачу получає +100.000 грн
Ну а про підрозділи тут зрозуміло, що треба додати їх
Згодом прийде в голову більше ідей, наразі все, сподіваюсь сподобаються мої ідеї. Всі ці їдеї мої, нічого не вкрав, сам особисто це писав та придумував?
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я адекватний, досвідчений в цьому, не раз був підполковником в НПУ та раз був полковником (на іншому проекті), є досвід як кажуть, і компетентний, люблю пожартувати, не строгий. Я готовий підняти фракцію та розвивати, їздити в патрулі, заохочувати інших йти до нас, видавати премії та ще багато чого іншого, я також буду створювати нові штуки, та планую пробути на посаді лідера не менше 2 місяців
11. Місто в якому живете: Бібрка, Львівська область