Інформація Заявка на посаду лідера «Національна Поліція України»

• Автор теми ALEX ®
  • Дата створення
Статус
Закрита.
A

ALEX ®

Guest
нпу1.pngФорма та вимоги для подачі заявок на посаду лідера «Національна Поліція України»

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 16+ років(є винятки).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (Можливі виключення).
Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.

Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто в якому живете:

Останнє редагування модератором:

Дима

New member
Дописи
0
1. Ваш ігровий NickName: Назар Клим
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так, звісно
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так, але я не отримаю?
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Не було, але був на заступнику лідера (на іншому проекті)
5. Ваше справжнє ім'я: Назар
6. Ваш тег в Telegram: @nazar_znz
7. Ваш логін в Discord: quaere
8. Ваш справжній вік: 14 років (скоро 15, сподіваюсь зробите виключення)
9. Які в вас є ідеї для фракції: таааак… ну що, погнали?

Щотижневі конкурси:
Через тиждень або кожного тижня в різний день будуть проводитися конкурси по різних темах

Наприклад гра, яка може бути в конкурсі «Вгадай слово»
Буде проводитися гра де ведучий гри має загадати якийсь ребус (або типу кросворд) і співробітник має вгадати. Всі будуть вгадувати по черзі щоб всі грали по правилам. Буде йти по колам поки хтось не вгадає.
Якщо хтось вгадав даємо бал, і так загадуємо багато слів, наприклад до 5 штук

Друга гра «Назви міста/імена (та ін.) на останню букву»
Думаю багато людей знають суть цієї гри, але якщо хтось не знає зараз суть поясню

Починає перший, наприклад називає місто Дніпро, наступний має назвати існуюче місто на останню букву попереднього, наприклад Одеса, і так далі, так же само і з іменами і ін. (повторятись не можна), на кому закінчиться, всі крім нього получають по супер балу, але щоб програвший не ображався, получить 4 бали

Третя гра «Вгадай загадку»
Я думаю тут точно всі знають суть.
Ведучий конкурсу загадує загадку, або ж шукає в інтернеті і всі по черзі повинні вгадати (або ж можна і рандомно, по бажанню)

Винагорода
За кожен бал можна буде отримати грошову винагороду в розмірі 10.000 грн
За кожен супербал отримують 70.000 грн
Це приклад, можливо щось поміняється в ході всього

Система премій:

На кінці тижня, а саме Субота, Неділя щоб кожен працівник нашої поліції отримав свою долю за виконану службу протягом тижня, тому що переживаєм ми і напади, і стрільбу, і погоні і багато чого іншого, та й щоб було більше бажання працювати, та не порушувати правила, тому я вже розробив як це все буде виглядати, а саме: (це всього лиш сира версія, як все буде виглядати)

Саджання особу в ІТТ, або виписання розшуку (скрін того або того): 2 бали
Виписати штраф особі: 1 бал
Патрулювання 30хв: 4 бали
Відкриття кримінальної справи: 10 балів
Але вразі схвалених скарг на форумі на вас - у вас -10 балів
Вразі догани - ви також получаєте -10 балів, але якщо встигнете до кінця тижня забрати догану, -10 балів не получите
Якщо в вас була догана, і ви получаєте другу, вразі якщо ви не знімите догану у вас буде -10, якщо встигнете зняти 2 догани за тиждень - тоді буде +5 балів

1 бал і більше - 1000грн/шт
40 балів і більше - 1500грн/шт
100 балів і більше - 2500грн/шт

Кращий працівник тижня:
Система проста, в кого більше буде балів по системі премій, той в додачу получає +100.000 грн

Ну а про підрозділи тут зрозуміло, що треба додати їх

Згодом прийде в голову більше ідей, наразі все, сподіваюсь сподобаються мої ідеї. Всі ці їдеї мої, нічого не вкрав, сам особисто це писав та придумував?

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я адекватний, досвідчений в цьому, не раз був підполковником в НПУ та раз був полковником (на іншому проекті), є досвід як кажуть, і компетентний, люблю пожартувати, не строгий. Я готовий підняти фракцію та розвивати, їздити в патрулі, заохочувати інших йти до нас, видавати премії та ще багато чого іншого, я також буду створювати нові штуки, та планую пробути на посаді лідера не менше 2 місяців

11. Місто в якому живете: Бібрка, Львівська область

Останнє редагування:
Дописи
23
1. Ваш ігровий NickName: Віктор Залужний
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так, ознайомлений
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
5. Ваше справжнє ім'я: Максим Свистун
6. Ваш тег в Telegram: @vitok_2009
7. Ваш логін в Discord: hubertcupak
8. Ваш справжній вік: 16

Підрозділи фракції:

• Патрульна поліція – контролює правопорядок на вулицях, реагує на виклики громадян, зупиняє підозрілих осіб.

• Кримінальна поліція – займається розслідуванням злочинів, шукає докази, працює з агентурою.

• КОРД – елітний підрозділ, що виконує спеціальні операції проти озброєних злочинців.

• Департамент боротьби з наркозлочинністю – виявлення наркоторговців та ліквідація лабораторій.

• Кіберполіція – боротьба з кіберзлочинністю, пошук хакерів та шахраїв.

• Дорожня поліція – контроль швидкості, розслідування ДТП, зупинка нетверезих водіїв.

Необхідно покращувати взаємодію з іншими фракціями та гравцями. Це можуть бути спільні спецоперації, розшук злочинців, реагування на виклики, співпраця з журналістами та пресконференції. Введення інтерактивної диспетчерської системи допоможе координувати дії патрулів та оперативників.

Для залучення нових учасників буде організовано відкриті набори, тренування та масштабні івенти, такі як спецоперації чи кримінальні розслідування. Це зробить фракцію динамічною та цікавою для всіх.

Я маю достатньо досвіду, лідерських якостей і розуміння всіх аспектів роботи фракції. Готовий розвивати її, впроваджувати нові ідеї

11. Місто в якому живете: Тернопіль, Україна

Дописи
1
1. Ваш ігровий NickName: Марк Хімік
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так
5. Ваше справжнє ім'я: Михайло Калинчук
6. Ваш тег в Telegram: @Himik_UG
7. Ваш логін в Discord: @karen4ikbro
8. Ваш справжній вік: 15

✅ Структурні зміни:

• ДПП (Департамент патрульної поліції) – забезпечення порядку на дорогах, боротьба з незаконними перегонами, оперативне реагування на виклики.
  • КОРД (Корпус оперативно-раптових дій) – елітний спецпідрозділ для затримання небезпечних злочинців, штурму будівель та підтримки великих спецоперацій.
  • ГСУ (Головне слідче управління) – підрозділ, який буде вести детальне розслідування кримінальних справ, працювати з доказами та проводити допити.
  • НАВС (Навчальна академія внутрішніх справ) – система підготовки нових співробітників, обов’язковий навчальний курс перед прийомом у фракцію.

✅ Оновлення внутрішньої структури та процесів:

• Система кар’єрного росту – прозора система підвищень на основі заслуг, звітів та активності.
  • Покращена система звітності – обов’язкове ведення звітів для всіх відділів, автоматизація процесу через форум/дискорд.
  • Жорсткий відбір та перевірка новачків – прийом тільки після проходження тесту на знання законів та правил фракції.

✅ Взаємодія з іншими фракціями та проєктами:

• Спільні операції з МО (Міністерством Оборони), СБУ та іншими силовими структурами – взаємодія під час проведення масштабних заходів, рейдів та спецоперацій.
  • Покращення роботи з цивільними – регулярні відкриті зустрічі, підвищення довіри населення до правоохоронців.
  • Зміцнення економіки фракції – впровадження нових бонусів для активних співробітників, розширення системи премій та нагород.
Ці ідеї допоможуть зробити фракцію більш ефективною, дисциплінованою та цікавою для гравців.

Я не просто маю досвід керівництва – я знаю, як зробити фракцію ідеальною. За моїми плечима дві каденції на посаді лідера (НПУ, МОЗ), а також багаторазове виконання обов’язків заступника лідера в різних фракціях.

Моя перевага – системний підхід: я вмію аналізувати проблеми, впроваджувати нові механіки та працювати з командою. Я готовий взяти на себе відповідальність за розвиток фракції, впровадити нові ідеї та створити сильну команду професіоналів.

11. Місто в якому живете: Івано-Франківськ

Дописи
3
1. Ваш ігровий NickName: Данило Хелл
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Саме так.
3. Чи готові ви отримати покарання
Переглянути вкладення 85Форма та вимоги для подачі заявок на посаду лідера «Національна Поліція України»

Вимоги від кандидата:

Додаткова інформація:

Форма подачі:

якщо підете з посади раніше терміну?:Так,готовий понести покарання.
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
5. Ваше справжнє ім'я: Данило
6. Ваш тег в Telegram: @Danylo11121
7. Ваш логін в Discord: hell565
8. Ваш справжній вік: 13(Прошу виключення)
9. Які в вас є ідеї для фракції: Створити спец.підрозділи такі як:
НАВС:
Підготовка фахівців: навчання та підвищення кваліфікації працівників Національної поліції України, а також інших правоохоронних органів.
Науково-дослідна діяльність: проведення наукових досліджень у галузі права, криміналістики, оперативно-розшукової діяльності, профілактики правопорушень тощо.
Підвищення кваліфікації: організація курсів та семінарів для працівників правоохоронних органів з метою підвищення їхньої професійної компетентності.
Міжнародне співробітництво: участь у міжнародних освітніх програмах, співпраця з зарубіжними навчальними закладами та правоохоронними структурами.
НАВС відіграє ключову роль у формуванні професійного складу Національної поліції України та інших правоохоронних органів. Випускники академії отримують якісну освіту та підготовку, що дозволяє їм ефективно виконувати свої службові обов'язки та сприяти забезпеченню правопорядку в країні.
ПП - Патрульна поліція
Патрульної Поліції (ПП) - підрозділ який займається забезпеченням громадського порядку та безпеки на дорогах та в громадських місцях. Основна місія ПП полягає в запобіганні правопорушень, реагуванні на них та забезпеченні швидкого та ефективного реагування на будь-які надзвичайні ситуації.
КОРД - Корпус Оперативно Раптової Дії
Корпус Оперативної Раптової Дії (КОРД) - підрозділ, який є елітною одиницею спеціалізованою на проведенні швидкореагуючих операцій у складних та критичних ситуаціях. Цей підрозділ складається з висококваліфікованих та досвідчених оперативників, які проходять жорсткий відбір і спеціальну підготовку для виконання завдань з мінімальними втратами та максимальною ефективністю.
ГСУ-Головне Слідче Управління
Головне Слідче Управління (ГСУ) - Головне Слідче Управління це підрозділ Національної Поліції України, Виконує роль досудового розслідування, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони, прав, свободи людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку.

Система преміювання:
Кожному співробітнику який буде чудово виконувати свою роботу,будуть видаватися хороші премії,також премії на тренуваннях,наприклад, бій на тайзерах,який співробітник займає 1-2 місце так само получають по премії

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я комунікабельний в цій сфері,відповідальний,вмію співпрацювати з іншими людьми,вмію працювати в великому колективі, (досвід був) також я готовий проводити як мінімум 3 години в грі в день
Я готовий активно проводити набори,тренування,лекції ПП і БП.
Також проводити спільне тренування з іншими фракціями,готовий зв'язатися с адміністрацією щоб зробити якесь ГРП,з якоюсь фракціїєю,зрозуміло що з лідером фракції теж будемо
зв'язуватися.Я ще дуже багато ідей,нарахунок Національної Поліції та для розвитку фракції,але якщо я займу посаду,все буде йти добре та фракція буде розцвітати.
11. Місто в якому живете: Луцьк

Останнє редагування:
Дописи
0
1. Ваш ігровий NickName: Остап Плаксій
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:тк
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так
5. Ваше справжнє ім'я: Михайло Лавров
6. Ваш тег в Telegram:mad:Mihail2605
7. Ваш логін в Discord:mikha00860
8. Ваш справжній вік:16 через 2месяца 17
9. Які в вас є ідеї для фракції: По переше каждий працівник нпу буде дуже добре знати рп 2 багато грп рп моментов щоб було цікаво знаходитись у фракції а не просто сідіти в ГУНП взаїмодія з іншими фракціями щоб могли коммуницировать між собою в єкстених сітуациях дошку подчета найкращему працівнику буде видаватися нагароду с ціею ідею праціників буде мативация працювати і уровент приступности буде мінімальний
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Честний справедливий впевнений в своїх діях великий опит на лідерскіх посадах частий онлай
11. Місто в якому живете: Харків наразі в Черногорії місто Бар

Дописи
1
1. Ваш ігровий NickName: Данил Хунта
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так
5. Ваше справжнє ім'я:Данил
6. Ваш тег в Telegram:mad:fontofla
7. Ваш логін в Discord:fronto_18799
8. Ваш справжній вік: 15

Спеціальний Антикорупційний Відділ (САВ) ??

⚖️ Розслідування корупційних схем та хабарництва.
? Фінансовий моніторинг держструктур та посадовців.
? Захист викривачів корупції та співпраця з міжнародними службами.
1743439865325.png

Департамент Тактичного Реагування (ДТР) ?‍♂️?

? Оперативне реагування на надзвичайні ситуації.
?‍♂️ Контроль за масовими заходами, протестами та мітингами.
? Взаємодія з КОРД у ліквідації загроз.
1743439936494.png

Авіаційна Поліція (АП) ??

? Використання вертольотів для спецоперацій.
? Аеророзвідка та спостереження за масовими заходами.
⏩ Швидке переслідування та транспортування загонів на місце події.
1743439971499.png

Вибухотехнічний відділ (ВТВ) ??️

Опис: Спецпідрозділ, що займається знешкодженням вибухонебезпечних пристроїв.
Функції:

• Реагування на загрози вибухів ??
  • Аналіз та ідентифікація вибухових пристроїв ??
  • Співпраця з контртерористичними службами ?️?
  • Навчання спецпідрозділів роботі з вибухівкою ??‍?
    1743440001437.png

Управління по боротьбі з наркотиками (УБН) ??

Опис: Підрозділ, що протидіє наркоторгівлі та ліквідує нарколабораторії.
Функції:

• Виявлення та знищення наркопритонів ??️
  • Затримання наркодилерів ?️‍♂️?
  • Проведення спецоперацій по ліквідації наркомафії ?⚖️
  • Антинаркотичні заходи у школах та ВНЗ ??
    1743440028062.png

Департамент внутрішньої безпеки (ДВБ) ⚖️?

Опис: Відділ, що бореться з корупцією всередині поліції.
Функції:

• Виявлення хабарників серед правоохоронців ??️‍♂️
  • Перевірка співробітників на поліграфі ??
  • Проведення таємних операцій по викриттю корумпованих поліцейських ??
  • Контроль за дотриманням закону всередині НПУ ⚖️✅
    1743440070256.png

Я маю достатній досвід у цій сфері, володію навичками ефективної комунікації та співпраці з великим колективом. Відповідальність та організованість – мої ключові якості, які допоможуть мені ефективно керувати фракцією та розвивати її.

Я готовий приділяти мінімум 3 години в день для активного розвитку фракції: проводити набори, тренування, лекції з правил поведінки (БП).

11. Місто в якому живете:Обл.Кропивницька
1743439848831.png

Вкладення

• 1743440056470.png
    1743440056470.png
    254.2 КБ · Перегляди: 0
Дописи
0
  • 1. Ваш ігровий NickName: Богдан Потужний
  • 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
    3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
    4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так
    5. Ваше справжнє ім'я: богдан
    6. Ваш тег в Telegram: Bogdan_kze
    7. Ваш логін в Discord: kratos_kc2
    8. Ваш справжній вік: 14
    1.Я важаю що зараз дуже мало статтей штрафів і розшуку. Тому прошу додати нормальну кількість статтей щоб це було нормально як в справжньому житті.
  • 3. Я з реального життя знаю що наприклад постанови при видачі треба підписати (з іншими випадками не знаю але думаю що при аваріях це теж гарна система). Тому я пропоную зробити це так як при вступі до фракції наприклад: "Ознайомтеся з постановою та скажіт
  • ь чи ви згодні з нею (підписати) або ні (Оскаржити постанову)". Хто буде займатися розглядом оскаржень нехай вирішує адміністрація.
  • 4.Хотів би щоб добавили у фракцію НПУ алко тестер щоб міряти профіль алкоголю у гравця і щоб за це було якесь покарання (поки не придумав яке) приклад вигляду алкотестера:

• 10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я

• 1.Комунікабульний
  • 2.Компетентний
    3.Адекватний
    4.Людина слова
    5.Завжди радий допомогти
    6.Цілеспрямований

11. Місто в якому живете: Київ

Дописи
0
1. Ваш ігровий NickName:Кирилл Хоффман
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні
5. Ваше справжнє ім'я:Кірілл Гайдар
6. Ваш тег в Telegram:mad:VSVS346
7. Ваш логін в Discord:dobre2195
8. Ваш справжній вік:15
1.Підрозділи

підрозділ: НАВС:Національна Академія Внутрішних Справ
Національна Академія Внутрішніх Справ (НАВС) - це провідний навчальний заклад Міністерства внутрішніх справ України, який здійснює підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників Національної поліції, а також фахівців у сфері правознавства та безпеки. Академія відіграє ключову роль у формуванні високопрофесійного кадрового складу правоохоронної системи України. Вступаючи в НПУ, ви одразу потрапляєте в цей підрозділ. Тег: [НАВС]
Підрозділ ДПП:Департамент Патрульної Поліції
Департамент Патрульної Поліції (ДПП) - це структурний підрозділ Національної поліції України, основним завданням якого є забезпечення громадського порядку, контроль за дотриманням ПДР, оперативне реагування на правопорушення та надання допомоги громадянам. Потрапити в підрозділ можна з 3-го порядкового звання. Тег: [ДПП]
2.Навчити співробітників не їздити по плецу
3.Створити новий тен-код та код
4.Створити телеграм канал НПУ
5.Створити неофіціїний Diskord канал НПУ
6.Зробити кожно співробітнику переотистацію
7.Зробити систему зняття догани сложною
8.Проводити РП, ГРП
9.Проводити цікаві лекції і тренування
10.Видавати підвищення співробітникам за ГРП якщо вони себе одекватно вели
11.Проводити часто набір

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Тому що я адекватний, розумний, готовий допомагати Співробітникам
11. Місто в якому живете:Суми

Дописи
0
Результати розгляду заявок на посаду лідера: НПУ

Схвалені Кандидати:
Данил Хунта
Віктор Залужний
Марк Хімік
Остап Плаксій

Кирилл Хоффман

Відмовленні Кандидати:

Назар Клим (малий вік)
Данило Хелл (малий вік)

Богдан Потужний (недостатньо ідей)

Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації НПУ , буде 03.04.2025 о 18:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі сервера Ukraine RP.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" а 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити
NickName в Discord по формі [К/L НПУ].

Бажаємо успіхів!

Статус
Закрита.
Зверху