Результати пошуку

1. А

Розглянуто Конкурсний відбір на посаду лідера Мерії м. Луцька

1.Ваш ігровий NickName: Артем Соломко 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так 3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так 4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Плюта 6.Ваш тег в Telegram: Артем Плюта 7.Ваш...
  2. А

Розглянуто Конкурсний відбір на посаду генерала СБУ м.Луцьк

1.Ваш ігровий NickName: Артем Соломко 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так точно 3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так точно 4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так точно 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Плюта 6.Ваш тег в Telegram: Артем...
  3. А

Схвалено RP//Біграфія

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Соломко Артем Ніктович Стать:Чоловік Мати - Оля Батько - Нікіта Зріст та вага:Зріст-185-вага-75 Дата народження:06.07.2000 Вік:23 Місце народження: Херсон Національність: Українець Місце проживання: Луцьк Захоплення: Дзюдо Сімейний стан: Одружений Статура...
  4. А

Схвалено Петиція проти Саймона Райли

1. Нікнейм адміністратора:Саймон Раллі 2. Особистий нікнейм:Аретм Соломко 3. Суть скарги:я хочу зробити питицію щоб сняли даного адміністратора тому що, 4. Доказ видачі покаранняякщо немає доказів то опешіть це:видає не вірно покарння та видає покарання тільки людям з клану 5. Дата...
  5. А

Розглянуто Конкурсний відбір на посаду лідера СБУ Луцьк

1.Ваш ігровий NickName: Артем Соломко 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так 3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так 4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:л клану 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Плюта Артем 6.Ваш тег в Telegram:Артем Плюта...
  6. А

Схвалено RP//Біографія

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Соломко Артем Ніктович Стать:Чоловік Мати - Оля Батько - Нікіта Зріст та вага:Зріст-185-вага-75 Дата народження:06.07.2000 Вік:23 Місце народження: Херсон Національність: Українець Місце проживання: Луцьк Захоплення: Дзюдо Сімейний стан: Одружений Статура...
  7. А

Зачинено Оск.родних

1. Нікнейм гравця: Андрій Босс 2. Особистий нікнейм: Артем Соломко 3. Клан порушника: CRIMINAL 4. Чи знаходитесь Ви клані DriftFamQ 5. Суть скарги: Оск. родичів таких як мама 6. Особисті докази скриншот: Тик 7.Дата порушення: 15.02.23
  8. А

Важливо Рапорт на підвищення

1. Ім'я та прізвище: Артем Соломко 2. Ваше Посвічення (Скрішноти) : Тик 3. Докази виконаної роботи (Скрішноти) : Тик 4. Ваша Трудова Книга (Скрішноти) : Тик
  9. А

1. Ім'я та прізвище: Артем Соломоко 2. Ваше Посвічення (Скрішноти) : Тик 3. Докази виконаної роботи (Скрішноти) : Тик 4. Ваша Трудова Книга (Скрішноти) : Тик
  10. А

1. Ім'я та прізвище: 2. Ваше Посвічення (Скрішноти) : Тик 3. Докази виконаної роботи (Скрішноти) : Тик 4. Ваша Трудова Книга (Скрішноти) : Тик
  11. А

1. Ім'я та прізвище: 2. Ваше Посвічення (Скрішноти) : Тик 3. Докази виконаної роботи (Скрішноти) : Тик 4. Ваша Трудова Книга (Скрішноти) : Тик
  12. А

Правила Присяга СБУ

Я, Артем Соломко, вступаючи на службу до органів внутрішніх справ України, складаю Присягу і урочисто клянуся завжди залишатися відданим народові України, суворо дотримуватися її Конституції та чинного законодавства, бути гуманним, чесним, сумлінним і дисциплінованим працівником, зберігати...
Зверху