Результати пошуку

1. V

Розглянуто злитіло на одне менше звання

1. Ваш сервер:1 2. Ваш нік і номер аккаунту: Валерій Шевченко 33A2DA63BE109D2B88F4BA39C1BCE822 3. Суть проблеми:злитіло на одне менше звання 4. Докази (відео/скріншот):Тут 5. SERIAL (зайдіть в клієнт, написніть F8 та напишіть serial):33A2DA63BE109D2B88F4BA39C1BCE822 6. Точна дата та час того...
  2. V

Зачинено бан без приичини на 10днів

1. Нікнейм адміністратора: Георгій камуха 2. Особистий нікнейм:Валерій Шевченко 3. Суть скарги: посадив за дб дб а я даже не дб і дав мут без причини на 100хв а в нього не має відео доказів і він має дати в кпз за дб на 30хв а посадив на 2 год 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Тут 5...
  3. V

Зачинено бан

1. Нікнейм адміністратора: мАГА тЕРЕХОВ 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги: дав дан дез причини на фото бан на 10год по причині {ви} такої причини немає в правилах мети юкрейн гтиа 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Тут 5. Дата походження:02.02.2024
  4. V

Розглянуто DM IN ZZ

1. Нікнейм гравця: ігор фома 2. Особистий нікнейм: Валерій Барашивець 3. Клан порушника:SlavaUkraine 4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:YAKUDZA 5. Суть скарги: DM IN ZZ 6. Особисті докази (скриншот/відео): 7.Дата порушення:27.01.2024
  5. V

Відмова DM IN ZZ

1. Нікнейм гравця: артем англ 2. Особистий нікнейм: Валерій Барашивець 3. Клан порушника: FLY-ANGELS 4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: YAKUDZA 5. Суть скарги: DM IN ZZ 6. Особисті докази (скриншот/відео): 7.Дата порушення:29.01.2024
  6. V

Відмова жосткий оск гравців, дб

1. Нікнейм гравця: Маркус Демін 2. Особистий нікнейм: Валерій Барашивець 3. Клан порушника:WILLPOWER 4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Yakudza 5. Суть скарги: жосткий оск гравців, дб 6. Особисті докази (скриншот/відео):Тут 7.Дата порушення:29.01.2023
  7. V

Відмова DM БЕЗ ПРИЧИНИ, ОСК ГРАВЦІВ І ТАРАН

1. Нікнейм гравця:АРТЕМ АНГЛ 2. Особистий нікнейм: Валерій Барашивець 3. Клан порушника:FLY_ANGELS 4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: YAKUDZA 5. Суть скарги: DM БЕЗ ПРИЧИНИ, ОСК ГРАВЦІВ І ТАРАН 6. Особисті докази (скриншот/відео):https://Тут 7.Дата порушення:01.28.2024
  8. V

Розглянуто dm in zz

1. Нікнейм гравця: Насця Лаора, Діма Маленький 2. Особистий нікнейм: Валерій Шивченко 3. Клан порушника:DJOKER 4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:Yakudza 5. Суть скарги:dm in zz 6. Особисті докази (скриншот/відео): 7.Дата порушення:01.02.2024
  9. V

Зачинено посадив без причини

1. Нікнейм адміністратора: Георгій камуха 2. Особистий нікнейм:Валерій Шевченко 3. Суть скарги: посадив за дб дб а я даже не дб і дав мут без причини на 100хв а в нього не має відео доказів і він має дати в кпз за дб на 30хв а посадив на 2 год 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Тут 5...
  10. V

Зачинено Ку

1. Нікнейм адміністратора:Мага Терехов, Владіслав Мальовничинко. 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко. 3. Суть скарги: мага посадив в кпз на 17годин без причини. Владислав дав бан на 1 день . Мене задовбало що мага кожну секунду мене саде в кпз то бан тоще щось, 4. Доказ видачі покарання...
  11. V

Відмова Посадив без причини і немає в нього відео доказів

1. Нікнейм адміністратора: Мага Терехов 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги: посадив непоформі і немає доказів що я робив 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження: 21.01.2024
  12. V

Розглянуто Посадив не поформі

1. Нікнейм адміністратора: Мага Терехов 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги: посадив непоформі 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження: 21.01.2024
  13. V

Зачинено Посадив в кпз без причини

1. Нікнейм адміністратора: Андрій Залужний 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги:посадив в кпз без причини. І в нього немає відео доказів що я дмив 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження:12.12.2023
  14. V

Розглянуто Посадили в кпз без причини

1. Нікнейм адміністратора:Дмитро Громов 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги:посадив в кпз без причини? відео не має на мене але посадили. Відповідь: посадили без причини 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження:04.12.23. 16:20
  15. V

Схвалено Дм ін зз в кпз

1. Нікнейм гравця: Макар Мельник 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги: DM in ZZ в КПЗ 4. Особисті докази (скриншот/відео):
  16. V

Схвалено Дм іn ZZ

1. Нікнейм гравця: ТИМУР ВЕРБА 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги: дм in zz в кпз 4.Особисті докази
  17. V

Схвалено Накид пошуків

1. Нікнейм гравця: Тимур Верба 2. Особистий нікнейм: Валерій Шевченко 3. Суть скарги: 1)накид пошуків 2)немає поваги 3) сам без напарника в патрулі 4.Особисті докази
  18. V

Схвалено Садять в кпз бес причини, накидують рошуки

1. Нікнейм гравця: Джеймс Морріс, Майкл Джексон 2. Особистий нікнейм: Валерій Барашивець 3. Суть скарги: 1) Затримання без причини 2) Затримання не в формі 3) накідують пошуки 4) в відігрють рп 5) їдядь на ОТЗ 6) Мутять мені мікро 7) Затримують на контах 8) накидував 3 рази пошуки 9) ноне рп...
Зверху