Результати пошуку

1. А

Відмова Мут нізащо та деморган нізащо

ДБ починав сьогодні ти перший, по друге де була сьогодні провокація? У тому що я сказав чого не виходиш з машини? Смішно чути щось від людини яка згадує батьків у розмові
  2. А

Відмова Мут нізащо та деморган нізащо

1. Нікнейм адміністратора: Сева Несторович 2. Особистий нікнейм: Артем Овнангел 3. Суть скарги: видав мут нізащо і деморган 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): забув зробити скрін видачі деморгану (кинуло з гри)5. Дата походження:18.04.2024
  3. А

Розглянуто Скарга за згадку батьків та оск

Нікнейм гравця:Аліен Архангел Особистий нікнейм: Артем Овнангел Суть скарги: згадка батьків та оскорбления Докази (скріншот/відео): тик тик (друга ссилка чогось не відкривається, можу кинути в дс другий доказ про згадку батьків) Дата порушення:17.04.2024
  4. А

Розглянуто Нікіта Гоголь образи

Нікнейм гравця: Нікіта Гоголь Особистий нікнейм:Артем Овнангел Суть скарги: образи Докази (скріншот/відео):тик Дата порушення: 06.04.2024
  5. А

Розглянуто Написали що розблокували дс але зайти не можу

1. Ваш сервер:1 2. Ваш нік і номер аккаунту:Артем діловий (2996) 3. Суть проблеми:не можу зайти у діскорд сервер після розбану,кинув заявку написали що розбанили дс, але не можу зайти 4. Докази (відео/скріншот):Тик Тик 5. SERIAL (зайдіть в клієнт, написніть F8 та напишіть serial): 6. Точна...
  6. А

Розглянуто Зникла машина

1. Ваш нік:Артем Діловий 2. Суть багу:зникли тачки 3. Докази(Фото/Відео):Тик 4. Дата та час, коли стався баг:02.03 (23:50)
  7. А

Схвалено Не можу зайти у діскорд сервер

1. Ваш сервер:1 2. Ваш нік і номер аккаунту:Артем діловий (2996) 3. Суть проблеми:не можу зайти у діскорд сервер після розбану 4. Докази (відео/скріншот):Тик 5. SERIAL (зайдіть в клієнт, написніть F8 та напишіть serial): 6. Точна дата та час того, що сталося:29.02.2024
  8. А

Схвалено Апеляція на розбан ДС та Акаунту у грі

1. Нікнейм адміністратора: Макс Мета 2. Особистий нікнейм: Артем Ділвий 3. Суть скарги: апеляція на розбан 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): немає 5. Дата походження:24.02.2024 6. Вибачення:Я дуже вибачаюсь за те що наробив , за те що казав, я тоді не думав що кажу і наробив дурниць ...
Зверху