Результати пошуку

1. Діма Зубенко

Розглянуто Оск, ДМ ЗЗ / Селпизос Овнтрубочист

Вітаю Гравець Селпизос Овнтрубочист отримує Згадка родичів у негативному контексті - /pmute 60-180 або /pban 1-3 Розглянуто
  2. Діма Зубенко

Розглянуто Оск, ДМ ЗЗ / Селпизос Овнтрубочист

Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд!
  3. Діма Зубенко

База знань Перепис населення Meta Ukraine

Ваш ігровий нік: Діма Зубенко 2. Де ви живете місто\область\країна м. Кривий Ріг
  4. Діма Зубенко

Тут был легендарный by. Діма Зубенко

Тут был легендарный by. Діма Зубенко
  5. Діма Зубенко

Зачинено Удалено

Удалено.
  6. Діма Зубенко

Зачинено Пропала машина//Діма Зубенко

Але можливо компенсувати грошими у розмірі 50.000.000 Буггати 22 мільйона + бмв м5 ф 90 теж якщо не помиляюсь 11+ лямов и Ауди Q7 с тюнингом десь у 8.000.000 + калаши у багажнику та аптечки и т.д на 1 мільйон.
  7. Діма Зубенко

Схвалено Запрос до червоної адміністрації серверу

ПРОТИ! Моя думка: Каждий гравець несе за себе покарання, клан теж може отримати покарання, але удаління то друге.Тому же гравець наприклад Франклин отримав покарання у вигляді бану, Соломко теж отримує покарання, але для видалення немає особо крупної причини, якщо дивиться по онлайну, більша...
  8. Діма Зубенко

У меня в м5 ф 90 были калаши снайперки аптечки и т.д и-за чего все пропало?
  9. Діма Зубенко

1. Ваш нік:Діма Зубенко 2. Суть багу:Пропали машины БМВ Ф 90 Буггати и Ауди Q7 с тюнингом 3. Докази(Фото/Відео): 4. Дата та час, коли стався баг:30.03.2024 10:51
  10. Діма Зубенко

Розглянуто Конкурсний відбір на посаду Міського Голови м. Луцьк

1.Ваш ігровий NickName:Діма Зубенко 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:ТАК 3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так 4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ярослав Пон#### 6.Ваш тег в Telegram:@KirigayaKad 7.Ваш логін...
  11. Діма Зубенко

Розглянуто Баг по карточкам//Діма Зубенко

1. Ваш нік:Діма Зубенко 2. Суть багу:Когда тебя посадили в джайл, или же НПУ, выйти с кпз нельзя( 3. Докази(Фото/Відео): 4. Дата та час, коли стався баг: 28.03.2024 16:26
  12. Діма Зубенко

Відмова Сева Нестерович//Некомпетентность(Не наказуйте администратора, але вкажіть на його помилки.)

1. Нікнейм адміністратора:Сева Нестерович 2. Особистий нікнейм:Діма Зубенко 3. Суть скарги:Ситуация, ко мне подбегает малой говорит там заламал и т.д, чем завязал и т.д я не против отыграть но у меня в руке был калаш, как он мог меня заломать физически нельзя(( Просто взял заломал лицом к нему...
  13. Діма Зубенко

Розглянуто Toffy| Не СКАРГа, а просьба

Опять сказал на форум😅
  14. Діма Зубенко

Розглянуто Toffy| Не СКАРГа, а просьба

1. Нікнейм адміністратора:Тоффи 2. Особистий нікнейм:Франческо Овнохофман 3. Суть скарги:(просьба) опять пересмотреть мою просьбу тех, ситуация такая я не помню пароль, но мне говорят зайти через форум, но в чем прикол я не помню, я знаю на какие 2 почты может быть зарегистрированные почты, и...
  15. Діма Зубенко

Новая эра справедливости началась by.Діма Зубенко

Новая эра справедливости началась by.Діма Зубенко
  16. Діма Зубенко

Test Конкурсний відбір на посаду Генерала НПУ м. Луцька

1.Ваш ігровий NickName:Діма Зубенко 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так 3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так 4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так, гта укр и т.д 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ярослав По###### 6.Ваш тег в...
  17. Діма Зубенко

Відмова Рп Біографія/ Діма Зубенко

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Діма Зубенко Михайлович Стать: Чоловіча. Мати - Ольга Кондратюк. Батько -Сергій Михайлович Зубенко Зріст та вага: Зріст - 185 см; Вага - 70 кг. Дата народження: 01.01.1995 Вік: 29 років Місце народження: Україна, Луцьк. Національність: Українець. Місце...
  18. Діма Зубенко

by. Діма Зубенко, пришло новое время покорять проэкты

by. Діма Зубенко, пришло новое время покорять проэкты
  19. Діма Зубенко

Зачинено Франческо Овнохофман

1. Ваш сервер:01 2. Ваш нік і номер аккаунту:Ник был Франческо Овнохофман 3. Суть проблеми:Забыл пароль 4. Докази (відео/скріншот):- 5. SERIAL (зайдіть в клієнт, написніть F8 та напишіть serial):В тг могу написать 6. Точна дата та час того, що сталося:24.03.2024 забыл пароль не могу зайти
Зверху